Головна Новини Політика зовнішня політика У Європі хочуть допомогти українським біженцям: що пропонують
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європі хочуть допомогти українським біженцям: що пропонують

Європейський парламент обговорить допомогу українським біженцям

20 квітня 2022, 19:48
Поділіться публікацією:
Європарламентарі обговорять допомогу біженцям з України. За даними ООН з України виїхали більш як 3,5 млн біженців, дві третини з них — жінки та діти. Відтак у Європі хочуть надати допомогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на повідомлення "Європейського парламенту".
Так у Європейському парламенті планують обговорити питання щодо допомоги українським біженцям, жінкам та дітям.
"Війна в Україні — це криза для жінок та дітей. За даними ООН, Україну покинуло більше 3,5 млн біженців, дві третини з них — жінки та діти. Сьогодні у Парламенті буде підійматися питання можливої підтримки від ЄС: полегшення доступу до медичного обслуговування, захист біженців від насильства та сексуальної експлуатації, забезпечення житлом, освітою та зайнятістю"- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що безумство Путіна продовжується – США та ЄС готуються діяти радикально. Європейський Союз засудив серію атак РФ на українські міста (включаючи Львів) і заявив, що нещодавні обстріли на заході України показують, що жодна частина країни не перебуває в безпеці. Чим світ може допомогти Україні, бачачи, що Росія не має наміру зупинятися? Видання "Коментарі" із цим непростим питанням звернулося до експертів. Керівник Центру суспільно-інформаційних технологій "Форум", політичний експерт Валерій Димов. За його словами, ми потребуємо нового озброєння (особливо далекобійної артилерії). Тим більше, що маємо досить серйозний резерв у підготовлених бійцях, які можуть застосувати це озброєння за призначенням. Валерій Димов не сумнівається, що відповідну техніку буде поставлено в Україну. Політичні рішення, зокрема на рівні ЄС, вже є. Тепер відпрацьовується номенклатура та логістика поставок.

У Європі хочуть допомогти українським біженцям: що пропонують

Допомога українським біженцям (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини