Головна Новини Політика зовнішня політика У Білому домі підтвердили слова Байдена про те, що Путін - вбивця
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі підтвердили слова Байдена про те, що Путін - вбивця

Дженніфер Псакі дала чітку відповідь

19 березня 2021, 11:30 comments1169
Поділіться публікацією:

У Білому Домі прокоментували слова президента США Джо Байдена, який заявив, що президент Росії Володимир Путін є вбивцею. Про це на брифінгу повідомила прес-секретар адміністрації Білого дому Дженніфер Псакі.

У Білому домі підтвердили слова Байдена про те, що Путін - вбивця

Фото: AP

На брифінгу Дженніфер Псакі поставили запитання про те, чи не шкодує Джо Байден про те, що назвав Володимира Путіна вбивцею. Вона заявила, що президент США не шкодує про сказане, оскільки дав пряму відповідь на пряме запитання.

У недавньому інтерв'ю телеканалу ABC Джо Байдена поставили запитання про те, чи вважає він вбивцею Володимира Путіна, на що президент США відповів ствердно. Також Байден сказав, що Путін заплатить за те, що Росія втручалася в американські вибори.

18 березня Путін відповів Байдену дитячої приказкою "хто обзивається, той сам так називається" у відповідь на його слова і побажав здоров'я американському президенту.

Довідка: Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців в історії. У грудні його перемогу офіційно затвердила колегія вибірників.

Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши цей пост у віці 78 років.

Під час першої телефонної розмови з Володимиром Путіним Байден торкнувся питання продовження договору про скорочення стратегічних озброєнь, отруєння російського опозиціонера Олексія Навального, втручання в американські вибори та російської агресії на території України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки політичних партій працює в Україні.

Читайте також про те, що Росія може напасти на Україну з півдня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Люгер

19 березня 2021, 14:02

украинец, Ну да, вобщем-то именно так мы это чмо и представляем - залезть куда-нибудь, помочиться оттуда, в кризисной ситуации редуцировать до ребенка с детской считалочкой...

Лохопед

19 березня 2021, 13:27

украинец, Путлер-убийца убил тысячи украинцев, защищающих свою страну, поэтому "украинец" написать такого не может! Недоукраинец или кацап, скорее всего!

Лохопед

19 березня 2021, 13:23

"В Белом доме подтвердили слова Байдена о том, что Путин – убийца", а потом позвонил сам Путин и подтвердил это...!

украинец

19 березня 2021, 11:41

ссал путин на питара байдена с верхушки звезды кремля.


Новини