Головна Новини Політика зовнішня політика У Білому домі підсумували зустріч Путіна і Байдена:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі підсумували зустріч Путіна і Байдена:подробиці

Байден заявив про стурбованість США і ЄС щодо російської ескалації сили біля кордону з Україною

7 грудня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

Очільник Сполучених Штатів Америки Джо Байден мав сьогодні спілкування через захищений відеодзвінок зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Під час розмови американський президент наголосив на рішучих економічних та інших заходах в разі можливої військової агресії на територію  нашої країни. Про це інформує прес-служба Білого дому.

 У Білому домі підсумували зустріч Путіна і Байдена:подробиці

Переговори Путіна і Байдена (Фото - White House)

 За оприлюдненою інформацією, американський лідер розповів про стурбованість США  і спільних союзників з європейської спільноти щодо російської ескалації сили біля кордону з Україною і зазначив, що вони не будуть стояти осторонь при можливому здійсненні військової агресії і нададуть відповідь, застосовуючи рішучі  економічні  та інші заходи.

 Президент США в розмові ще раз наголосив, що підтримує суверенітет та територіальну цілісність нашої країни, тому  наголосив про підтримку деескалації та на поверненні до методів дипломатії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Байден попередив Путіна – від атаки на Україну краще відмовитисьпрезидент США Джо Байден та президент РФ Володимир Путін завершили зустріч у форматі відеоконференції, вона тривала дві години та п'ять хвилин. Екперти висловили свою думку з приводу переговорів. Так український політолог Андрій Смолій вважає, що як таких результатів відеоконференції немає, тому що сторони не домовилися фактично ні про що. Абсолютно немає жодних слів чи пропозицій, жодної конкретики про кроки щодо деескалації чи інших форм дипломатичного врегулювання. За його словами, без огляду на переговори Байдена та Путіна, без огляду на їх домовленості українці мають будувати свою державу, підтримувати свою армію, відстоювати свої інтереси.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини