Головна Новини Політика зовнішня політика У Байдена заявили про протистояння з Путіним: "Важкі дні"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена заявили про протистояння з Путіним: "Важкі дні"

Байден буде діяти рішуче

23 березня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

В адміністрації нового президента США Джо Байдена розповіли про те, що очікують важких днів у відносинах з Росією після того, як глава Білого дому назвав лідера Кремля Володимира Путіна вбивцею. Про це повідомив радник Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван в ефірі каналу "MSNBS News".

У Байдена заявили про протистояння з Путіним: "Важкі дні"

Фото: White House

За його словами, у США з Росією будуть важкі дні у відносинах з-за того, що країни мають діаметральну позицію з принципових питань. Раднику Байдена поставили запитання про те, чи не було помилкою висловлювання президента США, який назвав Володимира Путіна вбивцею.

Салліван заявив, що Байден дав прямої відповіді на пряме запитання, як і робив це все 40 років роботи на державній службі. Він зазначив, що точно також Байден продовжує працювати і на посаді президента. Радник глави Білого дому заявив, що з принципових питань у Росії і США існують глибокі розбіжності, а також є ситуації, які вимагають втручання американців.

Одночасно він сказав, що адміністрація США може взаємодіяти з Росією з потрібних її питань, як це було, наприклад, з продовженням договору про скорочення стратегічних озброєнь.

Він зазначив, що з Росією будуть не прості відносини, які зажадають відстоювання американських інтересів.

Довідка: Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців в історії. У грудні його перемогу офіційно затвердила колегія вибірників. Він вступив на посаду 20 січня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія несе ядерну небезпеку всій Європі.

Читайте також про нові вимоги Росії по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харя Кришны

23 березня 2021, 14:19

президент США обозвал президента России, и США жалуются, что настали тяжелые дни. Так пусть извинится. Тем более, что убийцами являются все последние президенты США, а также многих других стран. Просто нельзя произносить это на таком уровне. Да, не повезло Америке с президентами: был идиот, стал маразматик.


Новини