Головна Новини Політика зовнішня політика У Байдена розповіли, що робитимуть з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена розповіли, що робитимуть з Путіним

Росія буде відповідати за свої дії

18 березня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

В адміністрації нового президента США Джо Байдена повідомили про те, що вони будуть вибудовувати нову модель відносин між Штатами і Росією, заявивши, що Білий дім буде вести прямолінійну політику. Про це розповіла прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі на брифінгу 17 березня.

У Байдена розповіли, що робитимуть з Путіним

Фото: USA Today

За її словами, в Білому домі бачили повідомлення про те, що Росія відкликала свого після в США Анатолія Антонова для консультацій після того, як президент Джо Байден назвав вбивцею президента РФ Володимира Путіна.

Вона зазначила, що адміністрація Джо Байдена буде інакше підходити до відносин з Росією, ніж це робила адміністрація Дональда Трампа. Дженніфер Псакі сказала, що вони будуть вести прямолінійну політику у сферах, які викликають стурбованість у Білого дому. Прес-секретар підкреслила, що РФ буде нести відповідальність за всі свої дії.

Одночасно Дженніфер Псакі зазначила, що Кремль і Білий дім можуть співпрацювати з питань, які несуть взаємний інтерес країнам. Примирити такого співробітництва вона назвала продовження договору про скорочення стратегічних озброєнь.

Довідка: Джо Байден був обраний президентом США на виборах в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнятий цей пост у віці 78 років.

17 березня в інтерв'ю журналісту ABC на питання, чи вважає він вбивцею президента РФ Володимира Путіна, Байден відповів ствердно.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як буде проходити іспит з української мови для держслужбовців.

Читайте також, що будуть обговорювати США і Китай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини