Головна Новини Політика зовнішня політика Twitter верифікував акаунт МЗС РФ у Криму: як відреагували в Мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter верифікував акаунт МЗС РФ у Криму: як відреагували в Мережі

На ситуацію відреагував в Мережі і мер Києва Віталій Кличко

8 лютого 2021, 13:57
Поділіться публікацією:

Існуючий більше ніж п'ять років обліковий запис Міністерства закордонних справ (МЗС) РФ у включеному Криму, місті Сімферополь, був верифікований в соціальній мережі Twitter.

Twitter верифікував акаунт МЗС РФ у Криму: як відреагували в Мережі

У Twitter був верифікований акаунт МЗС РФ в Криму - фото: з відкритих джерел

Вчора, 7 лютого, акаунту було присвоєно офіційний статус і він був позначений спеціальної синьою галочкою, яка свідчить про справжність даної сторінки. Відзначимо, що в основному соціальна мережа верифікує сторінки знаменитостей, блогерів, політиків, а також офіційні сторінки.

Twitter верифікував акаунт МЗС РФ у Криму: як відреагували в Мережі - фото 2

"Цей обліковий запис було перевірено, тому що він займає важливу позицію в категорії урядових, новинних, розважальних або інших спеціалізованих облікових записів", — повідомляється у Twitter.

Реакції користувачів соціальної мережі не змусили себе довго чекати. Після верифікації облікового запису, у Твіттері почали з'являтися пости різних людей, в яких вони висловлювалися про те, що сталося, підкріплюючи записи хештегом #TwitterSupportsTerrorism і #CrimeaIsUkraine. Варто відзначити, що мер Києва Віталій Кличко також зробив на своїй сторінці пост, поставивши в кінці ці два хештеги.

Twitter верифікував акаунт МЗС РФ у Криму: як відреагували в Мережі - фото 3

В цілому, користувачі цієї соціальної мережі негативно відреагували на верифікацію акаунту (МЗС) РФ в Криму. Про це свідчать численні негативні коментарі.

"Це що взагалі таке, Твіттер?", "Приїхали. Твіттер, давайте не чудіть", "Хлопці, ви чого?", "Яка краса. Твіттер, виявляється, той ще смітник. Подвійні стандарти у всю", "Твіттер дав галочку ось ЦЬОМУ тим самим фактично підтвердивши що вважає Крим російським","Сьогодні вранці без оголошення війни Twitter нагородив галочкою верифікації акаунт МЗС РФ в окупованому Криму", — такі коментарі можна зустріти на просторах соціальної мережі Твіттер.

На сторінці (МЗС) РФ в Криму немає ніяких коментарів з цього приводу. Адміністрація Твіттеру поки також ніяк не прокоментувала ситуацію.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Кулеба назвав умову для подачі води в Крим, а також про те, що ФСБ заарештувало українку на кордоні з окупованих Кримом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини