Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп веде переговори з Ілоном Маском перед виборами: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп веде переговори з Ілоном Маском перед виборами: деталі

Трамп зустрівся з Маском на тлі пошуку фінансування президентської кампанії

6 березня 2024, 11:59
Поділіться публікацією:

У тіні передвиборних перегонів на пост президента США в 2024 році розгортається сюжет, що інтригує: Дональд Трамп, один із кандидатів на повернення до Білого дому, прагне зміцнити свої фінансові позиції, звернувшись за підтримкою до провідних представників американського бізнесу, зокрема до Ілона Маска.

Трамп веде переговори з Ілоном Маском перед виборами: деталі

Трамп зустрівся з Маском на тлі пошуку фінансування президентської кампанії

Згідно з інформацією, опублікованою провідними ЗМІ, включаючи New York Times, Трамп провів зустріч із Маском та ще трьома багатими спонсорами-республіканцями в Палм-Біч, штат Флорида. Метою цієї зустрічі було обговорення можливості фінансування передвиборчої кампанії Трампа, що наголошує на його намірах активно боротися за президентське крісло.

На зустрічі, за інформацією інсайдера, близького екс-президенту, Трамп висловив захоплення Маском. Це вказує на важливість Маски як потенційного фінансового союзника в очах Трампа.

Водночас залишається відкритим питання, чи готовий Маск підтримати кампанію Трампа фінансово. Відомо, що власник Tesla і SpaceX не висловлював підтримки чинному президенту США Джо Байдену, віддаючи перевагу більш жорсткій позиції в питаннях імміграційної політики. Саме ці погляди, згідно з анонімним джерелом, близьким до Маски, можуть стати ключовим фактором у його рішенні підтримати Трампа.

Раніше, "Комменатрії" писали, що генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск поступився титулом найбагатшої людини світу засновнику Amazon Джеффу Безосу. Згідно з рейтингом мільярдерів від Bloomberg статки Джеффа Безоса оцінюються в 200 млрд доларів.

Також "Коментарі" писав, що Ілон Маск звинуватив Джо Байдена у нахабній брехні. За його словами, Україні потрібно йти на мирну угоду, адже окуповані території залишаться під контролем Росії. Крім того, Маск закликав лідерів Європи визнати таку ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини