Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп сподівається зустрітися з Путіним, найближчим часом, - The Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп сподівається зустрітися з Путіним, найближчим часом, - The Times

Президент Дональд Трамп хоче провести зустріч з Володимиром Путіним до виборів в США

15 липня 2020, 21:52 comments1141
Поділіться публікацією:

Глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що має намір зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним до проведення виборів президента в США, які повинні відбутися в листопаді 2020 року. Про це повідомляє видання The Times.

Трамп сподівається зустрітися з Путіним, найближчим часом, - The Times

Відзначається, що найбільш вірогідною датою проведення такої зустрічі є 15 вересня, коли в Нью-Йорку буде проходити сесія Генеральної Асамблеї ООН.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокат Білого дому Рудольф Джуліані допустив обурливу помилку, зобразивши у своєму відеоролику про корупцію головного конкурента Трампа на виборах Джо Байдена карту України без Криму.

"Руді Джуліані розповів, як Україна виявила, що $5,3 млрд іноземної допомоги не було враховано. Адміністрація колишнього президента Барака Обами заблокувала будь-яке розслідування. Цей епізод – вершина айсберга, і це ще не все", — зазначено в описі ролика.

Ще раніше американська компанія прийняла рішення, яке викликало серйозний резонанс у світовій спільноті — Apple у своєму додатку Карти зазначила анексований Крим як територію Росії, втім, такі координати вказані тільки за умови російської геолокації  користувача.

На зустрічі з головою комітету Держдуми з безпеки та протидії корупції Василем Піскарьовим представники компанії повідомили, що поправки, зокрема, були внесені до географічніої назви суб'єкта Крим та міста федерального значення Севастополя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини