Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп розповів, як потрібно спілкуватися з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів, як потрібно спілкуватися з Путіним

Колишній президент США Дональд Трамп вважає, що з Росією потрібно підтримувати дружні стосунки

20 квітня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп розповів, як чинному президенту Америки Джозефу Байдену та його адміністрації потрібно спілкуватися з главою Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляється в ефірі Fox News.

Трамп розповів, як потрібно спілкуватися з Путіним

Стосунки США та Росії: Трамп розповів як треба розмовляти з Путіним. Фото: rbk.ru

Дональд Трамп заявив, що з Путіним потрібно дружити та налагоджувати відносини, а не підштовхувати Кремль до тіснішої співпраці з Китаєм.

"Бути в хороших відносинах з президентом Путіним це відмінно. Нам потрібно вести справи з Росією, ми повинні порозумітися з Росією замість того, щоб підштовхувати Росію до Китаю", — сказав він.

Дональд Трамп вважає, що співпраця Росії та Китаю може завдати неабиякої шкоди світу, оскільки разом країни тільки набирають силу.

Окрім того, Трамп розповів в інтерв'ю, що планує брати участь в виборах президента США в 2024 році.

"Ось що я скажу: я ставлюся до цього з усією серйозністю. Більш ніж серйозно. Але з правової точки зору я б поки не хотів поширюватися про це", — коментує Дональд Трамп.

Як зазначає сам політик, в Америці вже близько 75 мільйонів громадян, які віддадуть за нього свій голос.

Нагадаємо, що колишній президент США Дональд Трамп запустив свій офіційний сайт 45office.com. Основна мета вебплатформи — підтримувати контакт і спілкуватися зі своїми прихильниками. Так, сайт Трампа чимось схожий на сайт чинного президента.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Сполучені Штати Америки ввели санкції проти 32 юридичних і фізичних осіб РФ через спроби вплинути на президентські вибори в США у 2020 році. Ще однією причиною стали хакерські атаки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини