Головна Новини Політика зовнішня політика Тимошенко може позбавити мандата ірпінського депутата від Батьківщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко може позбавити мандата ірпінського депутата від Батьківщини

Скандальний інцидент зі стріляниною в Ірпені за участю депутата від ВО «Батьківщина» Олександра Пікулика не залишився без уваги лідерки політсили Юлії Тимошенко

10 лютого 2023, 14:16
Поділіться публікацією:

Лідер політичної партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко може ініціювати питання про позбавлення мандата депутата Ірпінської міської ради від ВО "Батьківщина" Олександра Пікулика, який влаштував стрілянину з нагородної зброї в одному з ресторанів міста. Про це стало відомо під час візиту лідерки ВО "Батьківщина" до місцевої ради. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише сайт "ITV".

Тимошенко може позбавити мандата ірпінського депутата від Батьківщини

Олександр Пікулик. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, за словами заступника командира Тероборони Ірпеня Сергія Глухоцького, після того як він розповів Юлії Тимошенко про те, як Пікулик хизувався зброєю в одному з ресторанів Ірпеня і, вистріливши, мало не влучив у жінку, лідерка партії заявила, що має намір позбавити Пікулика мандата.

Частина їх розмови була записана на відео.

"Скажіть, будь ласка, чому наші загиблі товариші не отримали до сих пір статус, а Ваш однопартієць Олександр Пікулик, який отримав нагородну зброю, не військовослужбовець, і стріляє з неї в ресторанах?", — спитав у голови партії "Батьківщина" Сергій Глухоцький.

"Кошмар… Щось будемо робити, йому потрібно здати цю зброю, ми це знаємо, я сьогодні про це почула", — відповіла Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Олександр Пікулик — депутат Ірпінської міської ради. Він очолює комісію земельних відносин, лісових та природоохоронних питань. За словами його колег, Пікулик не є частим "гостем" засідань.

У ЗМІ його звинувачують у незаконному будівництві та лобіюванні інтересів різних забудовників у місцевій раді. Олександра Пікулика неодноразово затримувала поліція. Зокрема восени правоохоронці зупинили чорний Range Rover, за кермом якого був Пікулик в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не лише чинив спротив поліціянтам, а й погрожував нагородною зброєю. Аби вгамувати депутата, на місце події виїхало відразу три екіпажі поліції. Однак надалі йому вдалося уникнути відповідальності.

Також нещодавно ЗМІ писали про те, що Пікулик  виступив  проти знесення рекламної конструкції одного зі своїх житлових комплексів на в'їзді до м. Ірпінь та встановлення там меморіальної стели "Місто-герой".

Так видання "РБК-Україна" повідомляло, що саме через дії Пікулика сотні ірпінців залишилися без житла та грошей. Зокрема йдеться про ситуацію навколо ЖК "Центральний Преміум". Там понад 300 родин, майно яких постраждало внаслідок війни, вже майже рік не можуть отримати ключі від своїх квартир. На відновлення житлового комплексу інвестори сплатили представникам компанії Пікулика по 30 дол. за кв.м. Втім квартири "Центральний Преміум" так і лишаються непридатними для життя. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

дом

10 лютого 2023, 14:34

Всіх депутатів та їх оточення, з року незалежності країни - на передову,мінімум на рік! Все буде добре.


Новини