Головна Новини Політика зовнішня політика Тихановська заявила, що "перетиналася" із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Тихановська заявила, що "перетиналася" із Зеленським

Це сталося на заході в Литві

10 липня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська повідомила, що вона вже зустрічалася з українським президентом Володимиром Зеленським. Про це вона сказала в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Тихановська заявила, що "перетиналася" із Зеленським

Також вона відзначила підтримку з боку України. Фото: instagram.com/prezident.sveta/

За її словами, вона "на зв'язку з представниками українського уряду".

"Я один раз зустрічалася онлайн з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, позавчора ми перетиналися з паном Зеленським на заході в Литві", — сказала Тихановська.

Також вона відзначила підтримку з боку України, заявивши, що Україна прийняла десятки тисяч білорусів і допомогла їм і в працевлаштуванні.

"І нехай ще не було офіційних зустрічей на вищому рівні, але цю щоденну підтримку ми відчуваємо. І те, що Україна приєднується до санкцій Євросоюзу, вказує на те, що Україна — з білоруським народом", — додала лідер білоруської опозиції.

Як писали "Коментарі", раніше Тихановська в особистому Telegram-каналі заявила, що сильно стурбована тим, що відбувається біля українського кордону. Також Тихановська підкреслила, що є неприпустимою будь-яка зміна кордонів держави за допомогою насильства. Крім іншого опозиціонерка сказала, що рада розумінню з боку українського президента Володимира Зеленського. Світлана Тихановська стверджувала, що знаючі білоруси підтримують Україну і бажають якнайшвидшого розв'язання конфлікту на Донбасі. При цьому політик говорила, що завершити протистояння слід виключно мирним шляхом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як змінилася риторика Світлани Тіхановської щодо російського президента Володимира Путіна. Відомо, що раніше білоруска вважала його одним із мудрих керівників. Якої думки опозиціонерка про Путіна зараз, можете дізнатися в нашому матеріалі.

У квітні 2021 року в Білорусі були заблоковані рахунки опозиціонерки Світлани Тіхановскої.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини