Головна Новини Політика зовнішня політика Тихановська розповіла що думає про Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Тихановська розповіла що думає про Зеленського

Тихановській було б цікаво поспілкуватися із Зеленським

24 лютого 2021, 13:00 comments1057
Поділіться публікацією:

Лідер опозиції Білорусі, яка зараз знаходиться в Європі, Світлана Тихановська розповіла про своє ставлення до чинного президента України Володимиру Зеленському. Про це вона повідомила під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Тихановська розповіла  що думає про Зеленського

Фото: Google

За словами Тихановської, вона б з великим інтересом поспілкувалася з Володимиром Зеленським та хотіла б зустрітися з ним для того, щоб вибудувати майбутні відносини між країнами і донести йому все, що вона доносила іншим.

Вона зазначила, що Зеленський уособлює новий вид політиків, які не рухалися до своєї посади протягом багатьох років, а є простою людиною, як і вона сама.

Тихановська  назвала Зеленського патріотом, і сказала, що він не хотів бути успішним в неуспішній країні, хоча розумів всі ризики, які можуть бути на шляху.

За її словами, президент України рухається вперед незважаючи ні на що. Також лідер білоруської опозиції сказала, що білоруси дуже люблять українців, бо вони  щедрий і добрий народ.

У серпні 2020 року в Білорусі відбулися чергові президентські вибори, на яких, за офіційними даними, переміг чинний президент Олександр Лукашенко, котрий займає цей пост з 1994 року. Головним опонентом Лукашенко була Тихановська.

Офіційні результати виборів спровокували масові протести у всіх містах Білорусі, демонстранти заявляли про масові фальсифікації на користь Лукашенка і називали Тихановську справжнім президентом. Протести придушувалися силовиками з позамежною жорстокістю. Сама Тихановська виїхала з Білорусі до Євросоюзу через загрозу життя.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Зеленський погрожує розпуском Верховної Ради.

Читайте також про нові санкції США проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини