Головна Новини Політика зовнішня політика Терор РФ припиниться: Кулеба пояснив, чому тепер все залежить від двох рішень союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Терор РФ припиниться: Кулеба пояснив, чому тепер все залежить від двох рішень союзників

Керівник МЗС Дмитро Кулеба після ракетного удару РФ попросив у союзників дві речі

26 серпня 2024, 14:07 comments5819
Поділіться публікацією:

Партнери України можуть допомогти покласти край російському терору, ухваливши два рішення. Як інформує портал "Коментарі", про це у себе в X (Twitter) заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, відреагувавши на масовану атаку росіян 26 серпня. 

Терор РФ припиниться: Кулеба пояснив, чому тепер все залежить від двох рішень союзників

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

"Існує два конкретних рішення, які наші партнери можуть прийняти, щоб допомогти нам швидше покласти край російському терору. По-перше, підтвердити право України на далекобійні удари по всіх легітимних військових цілях на території Росії. По-друге, згода на використання можливостей ППО партнерів для збиття ракет і безпілотників, що наближаються до їхнього повітряного простору", – зазначив топ-дипломат України.

Міністр наголосив, що жодне з цих рішень не є ескалацією.

"Навпаки, вони стримуватимуть Росію, допоможуть зменшити терор і кількість російських атак, а також пов'язані з ними жертви. Дійте зараз, а не потім. Допоможіть нам врятувати життя", – підсумував Дмитро Кулеба.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський відреагував на масований удар Росії 26 серпня. За словами президента, це був один з найбільших комбінованих ударів Росії від початку війни.

Володимир Зеленський опублікував відео з реакцією на масований удар Росії. За словами президента, російські удари націлені на цивільну інфраструктуру, зокрема на енергетичні об’єкти.

"Це був один з найбільших ударів – комбінований. Більше сотні ракет різних типів та близько сотні "шахедів". І як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру", — сказав президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Держдумі сказали, навіщо вдарили по Україні дронами та ракетами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини