Головна Новини Політика зовнішня політика Територію України використовують як полігон для випробування - останні дані розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Територію України використовують як полігон для випробування - останні дані розвідки

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький розповів про реальну ситуацію на Сході

1 березня 2021, 07:50 comments1511
Поділіться публікацією:

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький повідомив останні дані української розвідки проекту "Донбас Реалії".

Територію України використовують як полігон для випробування - останні дані розвідки

Розвідка України: останні дані щодо ситуації на Сході. Фото: bm.com.ua

Згідно з його словами, російські військові використовують територію України як полігон для випробування новітнього снайперського озброєння.

Ще з 2016-го року штатні снайпери з’явилися в арміях самопроголошеної "ЛДНР". Цих снайперів навчають інструктори та офіцери з Росії.

Чисельність цих вузько спеціалізованих військових сягає 450 осіб.

Окрім того, Вадим Скібіцький повідомляє, що 50 людей з російської армії відпрацьовують особливо важливі завдання та підвищують свій бойовий досвід по застосуванню снайперського озброєння в сучасних конфліктах.

За інформацією української розвідки, ще взимку на окуповану територію прибули інструктори з Ростовської області. Головною метою прибуття стало проведення зборів та навчання снайперів.

Вадим Скібіцький також повідомив, що російські снайпери активно використовують новітні гвинтівки — снайперська гвинтівка Лобаєв в п’яти модифікаціях та іноземні зразки зброї, які можуть вести вогонь від двох із половиною тисяч метрів і далі.

Нагадаємо, що раніше колишній президент України та глава української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук повідомив, що, на його думку, може врятувати Україну від російської агресії. Версію Кравчука дивіться на нашому сайті.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Москва може припуститися помилки на Донбасі на користь України. Який неправильний крок зробить Росія, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини