Головна Новини Політика зовнішня політика Таран: Путін передав Зеленському «останнє китайське попередження»
commentss НОВИНИ Всі новини

Таран: Путін передав Зеленському «останнє китайське попередження»

Медведєв у своїй статті про Україну передав українській владі послання від Путіна

11 жовтня 2021, 16:27 comments1645
Поділіться публікацією:

Сьогодні всі обговорюють скандальну статтю заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва. Звучать різні думки. При цьому мало хто бачить в цьому матеріалі "останнє китайське попередження" від самого Путіна Зеленському. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив відомий український політолог Сергій Таран.

Таран: Путін передав Зеленському «останнє китайське попередження»

Володимир Зеленський і Володимир Путін. Фото: DW

"Путін передав Зеленському "останнє китайське попередження". Через свого аватара Дмитра Медведєва, який нібито написав чергову "статтю про Україну". Зеленського відверто тикають носом в його заробітки на російському ринку. Не забули нагадати й про офшори, в які він виводить гроші. І дають зрозуміти — мати справу з ним не збираються", — зазначив політолог.

На його думку, це погана новина не тільки для Володимира Зеленського. Його зовнішня політика і спроби умиротворити Володимира Путіна, "заглянути в очі" і "домовитися посередині" очікувано не спрацювала. Але Зеленський встиг розхитати західну коаліцію на підтримку України. А ще — втратив дорогоцінний час, дотягнувши до зміни політичної команди в Німеччині, майбутніх виборів у Франції та завершення будівництва "Північного потоку-2".

"Зеленський вразливий для країни-агресора. І це ще ми навіть не знаємо, наскільки глибоко його бізнес "інтегрований" з росіянами. У 2017 році, коли вже третій рік йшла війна і окупація Криму, його компанія "Грін Філмс" отримала з російського бюджету 35 мільйонів рублів на зйомки фільму. Це, на жаль, робить дуже вразливою Україну. І змушує нас готуватися до важких часів", — резюмував Сергій Таран.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — нардеп Гончаренко відповів Медведєву на статтю про Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини