Головна Новини Політика зовнішня політика Таємні переговори: стало відомо про що США говорять з Кремлем
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємні переговори: стало відомо про що США говорять з Кремлем

Переговори проходили із відома Адміністрації Джо Байдена

6 липня 2023, 22:15 comments4216
Поділіться публікацією:

Колишні  американські посадовці  проводять конфіденційні перемовини з РФ про долю України, аби надалі мати основу для  проведення майбутніх переговорів між двома  державами. 

Таємні переговори: стало відомо про що США говорять з Кремлем

США проводять переговори з Росією (фото з відкритих джерел)

Про це інформує NBC News, оприлюднивши думки  екс-посадовців і теперішніх  представників влади  Сполучених Штатів.

"Серед цілей — тримати канали зв’язку з Росією відкритими, де це можливо, і визначити, де може бути місце для майбутніх переговорів, компромісів і дипломатії з приводу припинення війни", — коментують це інформатори,  які бажають залишитись анонімними.

Секретні перемовини з країною-агресоркою  проводить  група екс-високопосадовців, які  причетні до американської  сфери національної безпеки, вони з рангу колишніх експертів та  дипломатів. Це, колишній помічник голови Пентагону Мері Бет Лонг, європейський експерт  Чарльз Купчан  його колега по  Росії Томас Грем та ще кілька  відставних чиновників, що працювали в Білому домі та Держдепартаменті.

З російської  сторони  представлені в таємних переговорах вчені, лідери великих аналітичних центрів або науково-дослідних інститутів та деякі колишні посадовці, що  постійно контактують з посадовцями, що  приймають рішення в кремлівській владі.

На одному раунді таких переговорів  побував очільник російського МЗС  Сергій Лавров. Подія була у квітні,  коли  міністр  прибув на засідання ООН до Нью-Йорку. З ним обговорювались тези питань щодо  долі окупованих Росією українських  територій  та пошуки дипломатичних  рішень. Перемовини  відбулись з відома Адміністрації Джо Байдена, проте не за її вказівками. Про результати  перемовин представники американської  Адміністрації були поінформовані.

"Переговори проходять на тлі зростаючих ознак того, що США та їхні союзники хочуть, щоб Москва і Київ перейшли до мирних переговорів восени, після завершення контрнаступу України, що триває", — стверджується в  публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що США нададуть Україні нову зброю

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини