Головна Новини Політика зовнішня політика Стефанчук розповів, коли проведе позачергове засідання Ради щодо Трухіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук розповів, коли проведе позачергове засідання Ради щодо Трухіна

Спікер парламенту Руслан Стефанчук заявив, що не отримував жодних підписних листів про проведення позачергового засідання Ради

14 лютого 2022, 18:40
Поділіться публікацією:

Керівник українського парламенту Руслан  Стефанчук опісля того, як вийшло журналістське розслідування стосовно представника від "Слуги народу" Олександра Трухіна був поінформований про  три-чотири ініціативи щодо  збору підписів  про процедуру  проведення позачергового засідання  Верховної Ради. Про це повідомляють "Коментарі", оприлюднивши заяву з брифінгу  спікера, що відбувся 14 лютого.

Стефанчук розповів, коли проведе позачергове засідання Ради щодо Трухіна

Руслан Стефанчук (фото з відкритих джерел)

Як заявив  очільник парламенту, він  фактично в той же день надав усім бланки підписних листів. Станом на  цей час йому ніхто не повернув жодного підписного листа.  Потрібно, щоб там було 150 підписів. При цьому, ніхто з ініціаторів  не надав йому вимоги про скликання  відповідного позачергового засідання.

 Голова Верховної Ради  дав обіцянку, коли отримає, належним чином заповнені бланки підписних листів, то зможе в триденний термін провести  необхідне позачергове засідання.

Руслан Стефанчук  резюмував, що  не змінює своєї думки щодо ситуації з Трухіним.

За його словами, особа, яка скоїла кримінальний злочин і вина якої доведена судовою установою, після того, як рішення вступить в законну силу, повинна нести юридичну відповідальність. В цій ситуації  не відіграє вирішального значення "ні прізвище, ні регалії чи щось інше".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Стефанчук не знає, скільки депутатів зараз перебуває за кордономКерівник українського парламенту Руслан Стефанчук не зміг оприлюднити точну кількість парламентарів, які зараз знаходяться поза межами України. Зокрема, представники українських ЗМІ звернулись до Стефанчука з проханням  прокоментувати оприлюднене раніше повідомлення, що чимало грошовитих нардепів покинули  країну з причини можливого вторгнення російської армії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини