Головна Новини Політика зовнішня політика Старший брат підкаже: Лукашенко знову подзвонив Путіну з приводу протестів у Мінську
commentss НОВИНИ Всі новини

Старший брат підкаже: Лукашенко знову подзвонив Путіну з приводу протестів у Мінську

Президенти двох країн знову обговорили загострилася ситуацію після виборів у Білорусі і спільну боротьбу з коронавірусів

24 серпня 2020, 17:47
Поділіться публікацією:

Глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко подзвонив своєму російському колезі Володимиру Путіну, щоб порадитися щодо ситуації, що загострилася в Мінську і найбільших підприємствах країни, коли тисячі робітників оголосили страйк. Про це повідомляє видання Белта.

Старший брат підкаже: Лукашенко знову подзвонив Путіну з приводу протестів у Мінську

Також зазначено, що обидва лідери продовжили обговорення можливих шляхів по взаємодії для боротьби з коронавірусів.

"Глави держав   домовилися, що громадяни Білорусі в добровільному порядку візьмуть участь в третьому етапі випробувань вакцини від коронавируса, виробленої в Російській Федерації. Також Білорусь стане першою країною, куди буде поставлена дана вакцина ", — зазначає видання, посилаючись на прямий джерело.

Що стосується деталей діалогу щодо посилення протестів усередині самої Республіки, то тут дослівна інформація не наводиться.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент і головнокомандувач армії Білорусі Олександр Лукашенко прийняв рішення про приведення в повну боєготовність озброєння в зв'язку з напруженням ситуації всередині громадянського суспільства.

"Мене найбільше турбує, що до цієї внутрішньої ситуації додався зовнішній фактор. Ми бачимо серйозне ворушіння військ НАТО в безпосередній близькості від наших кордонів на території Польщі і Литви", — заявив Лукашенко про причини такого рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини