Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, як Байден допоможе Україні в протистоянні з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Байден допоможе Україні в протистоянні з Путіним

Ми входимо в сьомий рік протистояння

17 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, як новий президент США Джо Байден буде тиснути на президента Росії Володимира Путіна в питанні України і війни на Донбасі. Про це розповіла заступниця директора аналітичного центру "Атлантична рада" Мелінда Гаррінг в коментарі "Радіо Свобода".

Стало відомо, як Байден допоможе Україні в протистоянні з Путіним

Фото: Reuters

За її словами, адміністрація Джо Байдена буде застосовувати нові способи тиску на Росію і Путіна. Вона зазначила, що прийшов час шукати нові підходи.

Гаррінг сказала, що війна триває сьомий рік, тому потрібно шукати кваліфікованих людей і пропонувати нові способи тиску на Росію. Одним з них може стати формат умовних санкцій.

Це означає, що якщо Росії озвучується умова і терміни того, коли вона повинна вивести військових і техніку з території України, а в Кремлі цього не виконують, то санкції посилюються.

Наступним варіантом тиску Гаррінг назвала залучення США до переговорного процесу на майданчику в Мінську, для чого можуть призначити спеціального уповноваженого.

Також вона розповіла про те, що існує ймовірність створення переговорного майданчика в рамках Будапештського меморандуму, коли будуть залучені США і Великобританія.

Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців. У грудні його перемогу утруднила колегія вибірників. 20 січня 2021 року Джо Байден офіційно вступив на посаду президента США. Він став найбільш літнім президентом США на момент інавгурації, зайнявши крісло в Білому домі у віці 78 років. Байден також був віце-президентом в адміністрації Барака Обами з 2008 по 2016 рік.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Україна може позбутися  Коломойського.

Читайте також, скільки заробив міністр Малюська за грудень і січень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

17 лютого 2021, 17:36

С такими помощниками и врагов не надо https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/smi-ssha-i-germaniya-nachali-peregovory-po-severnomu-potoku-2


Новини