Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, що буде, якщо Росія зірве Мінські угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що буде, якщо Росія зірве Мінські угоди

Це призведе не тільки до великих жертв

4 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Колишній начальник Служби зовнішньої розвідки України, генерал Армії Микола Маломуж розповів про те, що буде, якщо Росія зірве виконання Мінських угод і чим це загрожує нашій країні. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Апостроф".

Стало відомо, що буде, якщо Росія зірве Мінські угоди

Фото: Google

За його словами, якщо Росія зірве Мінські угоди, то це призведе до силового загострення конфлікту. Генерал послався на спікера Кремля і прес-секретаря Володимира Путіна Дмитра Пєскова, який неодноразово заявляв, що вони будуть "захищати російськомовне населення" в будь-якій точці світу.

Військовий сказав, що зараз росіяни будуть влаштовувати постійні провокації з обстрілами, мінуваннями цивільних об'єктів, щоб максимально дестабілізувати ситуацію і влаштувати паніку.

Маломуж впевнений, що сьогодні Україна переходить від інформаційної війни з Росією до диверсій, вибухів і мінах з боку окупантів. Генерал підкреслив, що подібний розвиток подій може обернутися не тільки жертвами, але й розширенням зони військового протистояння.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської області України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує і не вважає себе його стороною, попри численні докази прямого вторгнення її військ на територію України на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Міноборони закупило списані радянські боєприпаси, яким 35 років.

Читайте також, що Україна робитиме в Мінському процесі далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини