Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, навіщо США та Британія розганяють паніку: фондовий ринок РФ йде на дно
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, навіщо США та Британія розганяють паніку: фондовий ринок РФ йде на дно

Нардеп Єгор Чернєв вважає, що союзники України вирішили ще до відкритого протистояння України та РФ завдати максимального удару по економічних інтересах РФ

27 січня 2022, 10:54
Поділіться публікацією:

Ті "заходи безпеки", які проводять головні союзники України США та Великобританія, такі як заклик до власних громадян до евакуації з України, коштують Росії десятки мільярдів доларів через падіння фондового ринку та рубля. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook пише нардеп Єгор Чернєв.

Стало відомо, навіщо США та Британія розганяють паніку: фондовий ринок РФ йде на дно

Російський фондовий ринок. Фото з відкритих джерел

Нардеп пояснює, такі кроки наших союзників переконують інвесторів, що загроза війни зростає, і ті втікають із російських ринків, відмовляються вкладати гроші до РФ.

"Україна теж втрачає, але значно менше. Проте перемоги без втрат немає. Понад те, американці готові компенсувати ці втрати. Держсекретар Ентоні Блінкен вже заявив, що США розглядають можливості підтримки української економіки, а Європа вже надала нам 1,2 млрд євро", – зазначив Єгор Чернєв.

Він додає, ситуація іноді буває не зовсім такою, як здається на перший погляд, і для того, щоб її зрозуміти, треба дивитися трохи ширше. А тому не треба впадати у паніку. Єгор Чернєв радить стежити за фондовим ринком РФ після кожного кроку наших союзників.

Читайте також на порталі "Коментарі" – зустріч лідерів Нормандського формату найближчим часом не передбачається. Заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак розповів, що Кремль зможе предметно обговорювати продовження переговорів за участю глав держав лише після того, як Київ на законодавчому рівні надасть особливий статус Донбасу. Поки Україна першою не почне виконувати Мінські домовленості, Росія не бачить підстав для продовження переговорів на найвищому рівні. Саме тому перемовини зайшли у глухий кут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини