Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, куди планує свій перший візит новий очільник ОБСЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, куди планує свій перший візит новий очільник ОБСЄ

Поки конкретна дата візиту Збігнєва Рау не повідомлялася

13 січня 2022, 21:20
Поділіться публікацією:

Новий керівник, що тепер очолив  Організацію з безпеки і співробітництва в Європі, очільник  польського закордонного відомства Збігнєв Рау свій перший закордонний візит  хоче планувати  до нашої країни.  Єврочиновник  має наміри  побувати на  сході України, аби  провести перевірку безпекової  ситуації, пише ТСН.

Стало відомо, куди планує свій перший візит новий очільник ОБСЄ

Посадовець збирається приїхати на Донбас (фото з відкритих джерел)

Він озвучив свої наміри, проводячи пресконференцію, що проводилась з причини його керівництва в цій європейській безпековій організації.

 За словами нового голови ОБСЄ, він збирається зробити свій візит в якості керівника  Організації з безпеки та співробітництва в Європі  в Україну. Зокрема, побувати в східному регіоні держави, щоб на місці переконатись, якою там є ситуація.

 Збігнев Рау переконаний, що військовий конфлікт, що продовжується  по кілька років, стає ще біль небезпечним.  Саме такий конфлікт триває на Україні. Зокрема, навколо нашої держави та всередині її. Про конкретну дату  і відвідини України ще не повідомлялось.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Польща головуватиме в ОБСЄ. 13 січня у Відні  відбудеться інавгурація нового голови Організації. Головування Польщі в Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) офіційно розпочнеться з цього дня. За словами речника Міністерства закордонних справ Польщі Лукаш Ясіна, пріоритетними для місії залишаються питання війни на українському Донбасі, а також як вплинула пандемія коронавірусу на суспільство в європейських країнах. Саме цими питаннями голова ОБСЄ, яким стане міністр закордонних справ Збіґнєв Рау, опікуватиметься цього року. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини