Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, коли Путін може піти з влади в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Путін може піти з влади в Росії

Політик з РФ назвав два випадки, при яких Путін піде

8 квітня 2021, 13:05 comments1789
Поділіться публікацією:

Російський опозиційний політик Леонід Гозман розповів про те, за яких випадках президент Росії Володимир Путін буде змушений піти з влади і покинути Кремль. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Стало відомо, коли Путін може піти з влади в Росії

Володимир Путiн

За словами політика, Володимир Путін буде залишатися при владі необмежену кількість часу, а піти з Кремля його може змусити тільки серйозні проблеми зі здоров'ям або палацовий переворот. Він зазначив, що поки Путін зможе вставати з ліжка, він буде президентом Росії.

Гозман зазначив, що Путін може обратися і після 2036 року, а для легітимного приводу просто знайдуть чергового депутата в Держдумі, який скаже, що цього вимагає народ.

Також політик заявив, що російська влада не може бути змінена шляхом демократичних виборів, адже навіть у разі поразки, вона не визнає свого програшу. Єдиною імовірністю зміни влади в Росії він назвав палацовий переворот, можливість якого зростає з кожним днем.

Гозман наголосив, що Путін прийшов не з бізнесу або промисловість, а з КДБ, а тому має всі необхідні навички для того, щоб триматися при владі тоді, коли інші на це не здатні.

Володимир Путін був обраний президентом Росії у 2000 році. Він займає цей пост вже понад 17 років, крім періоду 2008-2012 років, коли Путін був прем'єр-міністром під час президентства Дмитра Медведєва. В результаті прийняття поправок до конституції Росії Путін отримав можливість балотуватися ще на два президентські терміни, що дозволяє йому залишатися при владі до 2036 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук назвав країну для перенесення переговорів ТКГ.

Читайте також про перспективи вступу України в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини