Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чим закінчиться для Путіна протистояння з США
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чим закінчиться для Путіна протистояння з США

Путін боїться Байдена

24 березня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Колишній розвідник КДБ СРСР і однокурсник президента Росії Володимира Путіна Юрій Швець розповів про те, чим для глави Кремля закінчиться нинішнє протистояння з США і президентом Джо Байденом. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Стало відомо, чим закінчиться для Путіна протистояння з США

Фото: Kremlin

За його словами, Путін не може нормально виконувати свою функцію в тій системі влади, яку він сам створив. Він зазначив, що після заяви Байдена про те, що Путін — вбивця, російський президент продемонстрував ознаки страху і запропонував президенту США "поговорити в прямому ефірі".

Екс-розвідник КДБ сказав, що Путін створив функцію "пахана, який розводить клани всередині країни й гарантує їх безпеку і інтереси". Він підкреслив, що після заяви Байдена стало зрозуміло, що Путін більше не може виконувати функцію "пахана" для системи, що для нього, що виріс в бандитському Петербурзі людини, є кінцем.

Швець сказав, що Путін розуміє той факт, що став не потрібен, і тому побоюється цього.

Довідка: в недавньому інтерв'ю каналу ABC журналіст запитав Джо Байдена, вважає він вбивцею Володимира Путіна, на що президент США відповів ствердно. Пізніше прес-секретар Білого дому підтвердила слова Байдена, сказавши, що президент дав пряму відповідь на пряме запитання.

Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців в історії. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Байден офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом, зайнявши цей пост у віці 78 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чи приєднається Байден до переговорів по Донбасу.

Читайте також про умову, за якої можна закінчити війну на Донбасі за тиждень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

24 березня 2021, 14:11

мрии мои мрии. ))


Новини