Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чи планує Байден безпосередньо поговорити з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи планує Байден безпосередньо поговорити з Зеленським

Поки що ряд розмов відбувся між представниками США і України, але не президентами

31 березня 2021, 12:46
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден має намір провести телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським. Про це сказала тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін виданню "Інтерфакс-Україна".

Стало відомо, чи планує Байден безпосередньо поговорити з Зеленським

Фото з відкритих джерел

За словами Квін, виступ державного секретаря США Ентоні Блінкена показав: Україна — пріоритет для адміністрації Байдена. Тому немає сумнівів, що телефонна розмова між українським і американським лідерами відбудеться.

Відзначимо, що вже відбувся ряд контактів між представниками держав. Зокрема, це розмови держсекретаря Блінкена з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, міністра оборони Андрія Тарана з міністром оборони США Ллойдом Остіном, глави Офісу президента Андрія Єрмака з радником з національної безпеки США Джейком Салліваном.

Посольства продовжать активно співпрацювати і працювати над спільними пріоритетами. Найближчим часом планується реалізувати контакти інших чиновників з США і України.

Нагадаємо, в адміністрації нового президента США Джо Байдена зробили важливу заяву щодо відносин з Україною і президента Володимира Зеленського. Це питання обговорювали під час телефонної розмови глава Офісу президента Андрій Єрмак і радник американського лідера з національної безпеки Джейкоб Салліван.

Так, в Білому домі заявили, що збираються оживити взаємини з Україною і підтримати президента нашої країни Володимира Зеленського. Прес-служба американської адміністрації повідомила, що стратегічне партнерство буде відновлено для того, щоб підтримати план Володимира Зеленського з реформ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

31 березня 2021, 12:59

Який там розговор смішно тай тільки!..


Новини