Головна Новини Політика зовнішня політика США закликали своїх громадян залишити країну, яка межує з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

США закликали своїх громадян залишити країну, яка межує з Україною

Американці мають "негайно" залишити територію держави, яка межує з Україною

22 серпня 2023, 19:53
Поділіться публікацією:

Держдепартаментом американським громадянам рекомендується виїхати з Білорусі через відкриті прикордонні переходи на кордоні з Литвою, Латвією, або ж скористатися літаком. Про це повідомляють "Коментарі".

США закликали своїх громадян залишити країну, яка межує з Україною

Американцям рекомендовано залишити Білорусь

Держдепартамент закликав громадян США негайно залишити територію Білорусі, відповідну заяву опублікувала американська дипмісія у білоруській столиці. Пов'язано це із закриттям кількох пунктів пропуску на кордоні Білорусі з Литвою.

"Громадяни США, які перебувають у Білорусі, повинні негайно залишити країну", — йдеться у заяві. Американцям пропонується виїхати через відкриті прикордонні переходи на кордоні з Литвою, Латвією, або літаком. Водночас посольство США "не дозволяє в'їжджати до Польщі суходолом з Білорусі", також не рекомендовано їхати до Росії або на територію України. Як пояснили в посольстві, припис пов'язаний з тим, що влада Білорусі продовжує сприяти "неспровокованому нападу на Україну" і "довільно застосовують місцеві закони".

Крім того, на думку дипмісії, в Білорусі можуть виникнути заворушення і затримання, а посольство має обмежені можливості у наданні допомоги американцям, які перебувають у країні.

Нагадаємо, що подібне звернення до своїх співгромадян Держдеп зробив напередодні початку широкомасштабного вторгнення Росії до України.

Тим часом, у Росії ухвалили рішення щодо генерала Суровікіна.

В океан скинуть мільйони тонн радіоактивної води. Скидання зараженої радіацією води з атомної електростанції "Фукусіма-1" заплановано на води Тихого океану.

А рашисти перефарбували Запорізьку АЕС у свої кольори. Сьогодні у Росії відзначається день державного прапора, тому окупанти "позначили" своїми кольорами блоки Запорізької АЕС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини