Головна Новини Політика зовнішня політика США відправили до України другу партію летального озброєння (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

США відправили до України другу партію летального озброєння (ФОТО)

Америка відправила до України другу партію летального озброєння

23 січня 2022, 19:45
Поділіться публікацією:

До нашої країни не така давно поставили першу партію американського летального озброєння. Сьогодні, 23 січня, в столицю України знову направиться військовий повітряний лайнер, який доставить другу партію збройної допомоги, що надають Сполучені Штати. Про це інформує Flightradar24.

США відправили до України  другу партію летального озброєння (ФОТО)

До України направляється друга партія летального озброєння від США (фото: liveuamap.com)

В нашу країну здійснює другий рейс військовий борт  N756CA, що нещодавно доставив у Київ перший вантаж летальної зброї. Той самий військовий літак вже вилетів, залишивши авіабазу ВПС Сполучених Штатів, яка знаходиться в штаті Каліфорнія.

 Фахівці сервісу liveuamap оприлюднили світлини, як завантажується військовий американський борт летальною зброєю, передбаченою для потреб військовослужбовців української  армії.

США відправили до України  другу партію летального озброєння (ФОТО) - фото 2
США відправили до України  другу партію летального озброєння (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що перша партія збройної допомоги США вже прибула в УкраїнуПерша партія нещодавно направленої США допомоги в безпеці прибула в Україну. Таку заяву зробило посольство США в Києві. Вантаж "включає близько 200 тис. фунтів летальної допомоги, включаючи боєприпаси для передових захисників України". США намагаються змусити Москву до деескалації ситуації на українському кордоні, де Росія зібрала понад 100 000 військових. Ентоні Блінкен попередив у п'ятницю, що будь-яке вторгнення Росії в Україну "зустріне сувору та єдину відповідь". Джо Байден заявив, що, на його думку, президент Росії Володимир Путін вторгнеться в Україну. Сполучені Штати попередили, що це призведе до серйозних наслідків у разі вторгнення.  Блінкен провів 21 січня в Женеві 90-хвилинну двосторонню зустріч з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Просто Я

24 січня 2022, 11:56

Такое ощущение что эти гребаные америкосы и англосаксы провоцируют Украину к войне. Ну прям толкают к пострелушкам. Хотят, так пусть начинают. Только у себя на территории!


Новини