Головна Новини Політика зовнішня політика США оприлюднили новий пакет антиросійських санкцій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

США оприлюднили новий пакет антиросійських санкцій: що відомо

Білий дім заборонив експорт у РФ ядерних матеріалів, промислового обладнання та бульдозерів

8 травня 2022, 20:54
Поділіться публікацією:

Представники Білого дому  розповіли про нові  санкції, що будуть введені проти Росії. Про це інформують в пресслужбі  Білого дому.

США оприлюднили новий пакет антиросійських санкцій: що відомо

Проти РФ запроваджують нові санкції (фото з відкритих джерел)

Сполучені Штати зокрема ввели  санкції  стосовно  Першого каналу, "Росії 1" і НТВ. Вони накладають заборону для  американських  компаній  розміщати на російських каналах  рекламну продукцію  і постачати  для них  обладнання.

Ще заборони  будуть введені проти  восьми керівних менеджерів  "Сбєрбанку" і ще 27 представників  з "Газпромбанку". До  чорного списку  внесений  Московський Індустріальний банк.

Сполучені Штати здійснять обмеження  стосовно видачі  віз російським  військовослужбовцям, застосують санкції щодо  2,6 тис. громадян РФ та Білорусі.

При цьому,  адміністрація Білого Дому заборонила  експорт в Росію  ядерних матеріалів,  обладнання для промислових підприємств та бульдозерів. 

Також до пакета антиросійських санкцій  від американської влади  ще увійшли  бухгалтерські, рекламні, управлінські та консалтингові послуги.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нафтовий гігант Shell продає свою російську мережу АЗС. Як повідомляє Forbes з посиланням на свої джерела, одним з потенційних покупців є друга за величиною нафтова корпорація в РФ " Лукойл" . За інформацією видання, 5 травня співробітники російського офісу Shell повідомили, що компанія знайшла покупця на свій автозаправний бізнес. Forbes зазначає, що з угоди ще не підписано і сторони перебувають у процесі переговорів. При цьому , як інформують джерела видання, Shell продає всі заправки разом із персоналом з умовою, що працівникам платитимуть поточні зарплати до кінця року. Водночас у Shell підтвердив, що компанія веде переговори з "незалежними зацікавленими сторонами". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини