Головна Новини Політика зовнішня політика США назвали делегатів на саміті «Кримської платформи»
commentss НОВИНИ Всі новини

США назвали делегатів на саміті «Кримської платформи»

Президент США Джо Байден оголосив про призначення членів делегації на саміт

21 серпня 2021, 02:25
Поділіться публікацією:

Делегацію США на саміті "Кримської платформи" очолить міністр енергетики США Дженніфер М. Гренхольм. Разом з нею приїдуть ще двоє чиновників. Про це повідомили на сайті Білого дому.

США назвали делегатів на саміті «Кримської платформи»

Дженніфер Грьонхольм - фото з відкритих джерел

У повідомленні говориться, що президент США Джо Байден оголосив про призначення членів делегації на саміт. Ці ж чиновники братимуть участь у святкуванні 30-річчя незалежності України.

"Президент Джо Байден оголосив про призначення президентської делегації до Києва, Україна, для участі в саміті "Кримської платформи" і заходах з нагоди 30-ї річниці незалежності 23 — 24 серпня 2021 року. Очолить делегацію високоповажна Дженніфер М. Гренхольм, міністр енергетики США", — йдеться в повідомленні.

Крім неї, у складі делегації помічник секретаря з міжнародних справ Ендрю Лайт і тимчасовий повірений у справах Посольства США в Києві Христина Квін.

Нагадаємо, до саміту Кримської платформи, який повинен відбутися 23 серпня, залишається небагато. Експерти для порталу "Коментарі" оцінили підготовку до заходу, а також розповіли, чи виправдає воно очікування. Глава Інституту публічної політики та консалтингу (Інпол), політичний консультант Сергій Биков нагадує, що саміт "Кримська платформа" відбудеться напередодні 30-річчя Дня Незалежності України — 23 серпня. І на цей час вже відомо, що в заході візьмуть участь приблизно 30 держав і міжнародних організацій.

У заступника гендиректора телеканалу ATR, журналіста Айдера Муждабаева є відчуття, що цивілізований світ прогинається під тиском Москви, в тому числі закриваючи очі на російську агресію проти України. Але є і відчуття, що ми можемо допомогти йому не прогнутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини