Головна Новини Політика зовнішня політика Спровокували тисняву: у Білорусі голодним мігрантам силовики кидали їжу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спровокували тисняву: у Білорусі голодним мігрантам силовики кидали їжу (ВІДЕО)

У натовпі за пайком стояли як чоловіки, так й жінки з дітьми

11 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

 Чимала кількість голодних нелегалів вже кілька днів стоять між кордонами Польщі та Білорусії. Представники Білорусії привезли  їм продовольство. Ця ситуація  стала приводом для  страшної штовханини між самими біженцями. Відеоролик виклав  Telegram-канал NEXTA Live.

Спровокували тисняву: у Білорусі голодним мігрантам силовики кидали їжу (ВІДЕО)

Голодні мігранти розхапували їжу (фото з відкритих джерел)

 На опублікованому відео можна побачити білоруських військових  при повному екіпіруванні, які прибули на вантажівці з продуктами і  перебувають в оточенні  приїжджих нелегалів. Один з військовослужбовців кидає їм консерви та пляшки з молочною продукцією.

 В чималій черзі терпляче чекають на їжу матері з дітьми, дорослі мужчини. Коли розпочали давати продукти, почалась штовханина та почали кричати мігрантки. Нещасні хапали ту невелику частину продуктів, яку їм сюди привезли представники білоруської влади.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи захищений від мігрантів українсько-білоруський кордон – інспекція Монастирського на Волинь. Денис Монастирський відвідав Волинську область, щоб перевірити готовність правоохоронців та військових до появи незаконних мігрантів з Білорусі. Під час інспекції він відвідав місця дислокації підрозділів МВС, Держприкордонслужби, Національної гвардії та Національної поліції.  Урядовець наголосив, що захист кордону буде підсилений 8,5 тисячами військових. На фотографіях, оприлюднених прес-службою відомства, знято укріплення, які зараз захищають українсько-білоруський кордон.Наразі бачимо кількаметрову контрольно-слідову смугу розораної землі, прикордонні стовпи з сіткою, схожою на "рабицю", та колючим дротом. Також працює деяке обладнання, яке дає можливість дистанційно моніторити ситуацію.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини