Головна Новини Політика зовнішня політика Спільна робота президента та головкома ставиться під сумнів через вплив "третіх сил"
commentss НОВИНИ Всі новини

Спільна робота президента та головкома ставиться під сумнів через вплив "третіх сил"

Ігор Чаленко зазначив, що мотивація для відставки Залужного має не лише військовий, а й політичний контекст.

6 лютого 2024, 20:15
Поділіться публікацією:
Накачування медіа-середовища новинами про можливу відставку Валерія Залужного говорить про систематичну роботу різних сторін — як з боку влади, так і опозиції. Таку думку висловив у своєму ФБ політолог Ігор Чаленко.
Чаленко відмітив, що мотивація для відставки Залужного має не лише військовий, а й політичний контекст. Однак він не вірить, що президент і командування є ініціаторами цих кроків. За його думкою, звільнення головнокомандувача в такій атмосфері не приносить користі жодній з персоналій конфлікту.
"Що дає відставка головкома у такій токсичній полеміці? Ні Зе, ні За від цього особисто не виграють", — зазначає Чаленко.
Експерт підкреслив, що не бачив більш ефективного тандему, ніж "Зеленський-Залужний". За два роки вони обидва стали символами непохитності України перед російським агресором. Зовнішньополітична політика та поле бою показали синергію їх дій.
Політолог відзначив, що необхідно враховувати мотивацію для кадрових перестановок і не зводити її до політичних амбіцій.

Спільна робота президента та головкома ставиться під сумнів через вплив "третіх сил"

Володимир Зеленський та Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини