Головна Новини Політика зовнішня політика Собчак розкритикувала західні ЗМІ та назвала Путіна "зрілим й адекватним": як відреагувала мережа
commentss НОВИНИ Всі новини

Собчак розкритикувала західні ЗМІ та назвала Путіна "зрілим й адекватним": як відреагувала мережа

Підписники Собчак обурилися через її останню заяву

17 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

Відома в Росії  опозиціонерка Ксенія Собчак, яка представляє в цій країні ліберальних політиків, що не бояться критикувати  російську владу, висловила свою точку зору про кризу в стосунках  Росії та України. Її думки, які вона виклала в своєму блозі, не сподобались багатьом користувачам мереж.

Собчак розкритикувала західні ЗМІ та назвала Путіна "зрілим й адекватним": як відреагувала мережа

Ксенія Собчак (фото з відкритих джерел)

Зокрема, популярній в Росії телеведучій, не подобається, як західні медіа  висвітлюють загрозу російської агресії.  Тому вона зазначила, що на цьому фоні, і на фоні, де показують заклики Байдена, що вимагає негайно провести деескалацію  на українському кордоні,   "Путін виглядав зрілим й адекватним політиком".

 За словами Собчак, вона довго мовчала про цю війну, щоб і собі не додати щось до істерики, яку влаштовують ЗМІ. Але все-таки вимушена визнати, що на фоні цієї кризи, заяв американського президента Путін виглядав, як зрілий, адекватний політик. Це те, що дивним чином  досягли медіа Заходу від неї, громадянки, що має ліберальні погляди.

 Також російській телеведучій соромно за Finacial Times, яка оприлюднює пересування російської армії вздовж кордону України і називає цю інформацію "фейками та істерією".

 Вона іронічно зауважує, що саме зараз дехто, мовляв,  має можливість заробити "мільярди" на акціях компаній в Росії.

 Ця публікація російської телезірки викликала у її шанувальників різну реакцію. Одні росіяни підтримали її думки, інші сміялись, читаючи її оцінки діяльності російського президента: "Путін – адекватний політик… Час іти в стендап" / Адекватний політик? Який каже президенту Франції про ядерну війну в Європі??? / Просто стягнули "дуже адекватно" і "зріло" 2/3 армії на кордон з Україною і дивилися на істерику…".

Собчак розкритикувала західні ЗМІ та назвала Путіна ”зрілим й адекватним”: як відреагувала мережа - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Собчак розповіла, яке рішення щодо Криму ухвалить наступний президент РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини