Головна Новини Політика зовнішня політика Слідом за США: Велика Британія також відмовилася від нафти з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідом за США: Велика Британія також відмовилася від нафти з РФ

Уряд Сполученого Королівства відмовився від російських енергоносіїв

8 березня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Представники  уряду Великої Британії, як і Сполучені Штати вирішили відмовитися закупляти російські енергоносії. Про це інформує BBC.

Слідом за США: Велика Британія також відмовилася від нафти з РФ

У Великій Британії теж вирішили від російської нафти (фото з відкритих джерел)

Англійці вже прийняли рішення про відмову  від імпортування до країни  нафти з Росії до завершення 2022 року. За час перехідного періоду  ринок матиме змогу заповнити продукт із Росії, на  частку якого припадає 8 відсотків у загальному імпорті нафти.

Але, при цьому, більшою є частка нафтопродуктів з Росії на ринкові дизельного палива. Важливо, що 18 відсотків  потреб  в цьому енергоносієві британських споживачів забезпечували постачання дизельного  пального з РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в США пропонують частково закрити небо в УкраїніВ США представники політичної еліти підписали лист для адміністрації президента Джо Байдена із закликом до введення обмеженої зони, де заборонено польоти. Щоб створити заборонену для польотів зону, льотчики НАТО повинні були спочатку знищити російську протиповітряну оборону та російські літаки, які її порушують. В суботу президент Росії заявляв, що розглядатиме будь-яку країну, яка оголосить заборонену для польотів зону, "як учасника військового конфлікту". Раніше Байден повідомляв, що заборонена для польотів зона розпочне війну між НАТО і Росією. В листі підписанти закликають до захисту гуманітарних коридорів. Підписанти наголошують, що це необхідно для захисту цивільного населення та подолання гуманітарної кризи й уникнення подальшого загострення конфлікту. Американське ЗМІ заявляє, що члени Конгресу та чиновники Білого дому, Пентагону та Держдепартаменту будуть розглядати цю пропозицію 8 березня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини