Головна Новини Політика зовнішня політика Скільки вартує прикраса на шиї Першої леді України, яку вона одягла для зустрічі з Дудою
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки вартує прикраса на шиї Першої леді України, яку вона одягла для зустрічі з Дудою

З’явилася перед польськими політиками у бордовій сукні та з аксесуаром на шиї, що нагадує український тризуб: скільки вартує патріотичний кулон Олени Зеленської?

6 квітня 2023, 11:30 comments9183
Поділіться публікацією:

Перша  леді України Олена Зеленська  для візиту у Польщу обрала декілька образів. Світлинами дружина президента України поділилася у соціальних мережах. На одній із них,  Зеленська у стриманій бордовій сукні та цікавій прикрасі. Увагу, одразу ж привертає патріотичний кулон – тризуб у неї на шиї, пишуть "Коментарі", з посиланням на інстаграм Зеленської.

Скільки вартує прикраса на шиї Першої леді України, яку вона одягла для зустрічі з Дудою

Яка вартість кольє Зеленської

Нетипова прикраса  від бренду Gunia Project, коштує така приблизно від 4 до 13 тисяч гривень. Придбати її можна у комплекті з ланцюжком. Ціна аксесуара залежить від його розміру.   Окрім прикраси на шиї, Зеленська одягнула округлі сережки середнього розміру.

Цього разу, Перша леді для зустрічі з президентом Польщі та його дружиною зупинилася на класичній укладці та стриманому макіяжу, що традиційно притаманно поведінці та манерам Зеленської.

Довершують образ дружини президента Зеленського туфлі на підборах та стримане пальто, у світлому відтінку.

У коментарях під дописом зі світлинами, образ Зеленської оцінили прихильно:

"Витончено та стримано, мені подобається"

"Наша Олена Зеленська просто красуня"

"Олено, ви дуже гарна", — пишуть коментатори.

Та, схоже у скриньці аксесуарів Зеленської – патріотична прикраса у вигляді "тризуб" не єдина. Пізніше, Перша леді додала світлини, на яких вона одягнена у коричневий костюм із брошкою у вигляді колосків.

Читайте також на сайті "Коментарі" яке важливе рішення має ухвалити Зеленський, та які очікування від його візиту до Польщі. Підтримка Польщі вкрай важлива, адже саме ця країна від початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну стала одним із найголовніших і найзначніших наших партнерів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, Зеленська з'явилася на публіці в дорогому кольє від відомого бренду: яка його вартість. Кольє "Калина" виробляє український бренд.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Chillipepper

7 квітня 2023, 00:21

Наш Тризуб це досі цікавий феномен. З точки зору культурного вмісту артефакт має досить фундаментальне іторичне значення. Ви можете не повірити але погугліть: "Тризуб і "Капсула часу" князя Володимира. Герб України" або почитайте за посиланням: https://newssky.com.ua/misteriya-trizuba-abo-kapsula-chasu-knyazya-volodimira-gerb-ukraїni/ Тому у будь-якому вигляді на першій леді він виглядає доречно та "наддоречно" адже і тризуб і наша перша леді є фігурами-символами із природнім потужним політичним та кальтурним впливом


Новини