Головна Новини Політика зовнішня політика Сирський з британським колегою обговорив можливість бити вглиб Росії по військових об’єктах
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський з британським колегою обговорив можливість бити вглиб Росії по військових об’єктах

Британська сторона опрацьовує власні пропозиції у рамках практичної реалізації Плану Перемоги

сьогодні, 10:48
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів важливу телефонну розмову з начальником штабу оборони Великої Британії адміралом сером Тоні Радакіним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Сирського у соцмережах.

Сирський з британським колегою обговорив можливість бити вглиб Росії по військових об’єктах

Фото: колаж порталу "Коментарі"

В ході розмови Головком поінформував британського колегу про актуальну стратегічну обстановку та організацію відсічі російській збройній агресії проти України на визначених ділянках фронту.

"Окремо обговорили можливості ураження військових об’єктів противника в оперативній та стратегічній глибині. У даний час британська сторона опрацьовує власні пропозиції у рамках практичної реалізації Плану Перемоги.

Постачання військової техніки та озброєння, підготовка особового складу, а також підвищення ефективності застосування високотехнологічних засобів ураження – є основними стовпами українсько-британського військового співробітництва", – зазначив Сирський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росіяни готують новий наступ на черговій ділянці фронту

За даними аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), російські окупанти ведуть підготовку до нових наступальних дій на південній ділянці фронту.

Російські війська провели наземні атаки на заході Запорізької області в районі Малої Токмачки та Новоданилівки 14 та 15 жовтня. Повідомляється, що підрозділи російської 4-ї військової бази діють у районі Кам'янського (на північний захід від Роботино), а підрозділи 1141-го артилерійського полку діють у районі Вербового. Представник української групи військ "Хортиця" полковник Владислав Волошин повідомив 15 жовтня, що російські війська проводять регулярні ракетні та безпілотні удари, контрбатарейний вогонь та наступальні дії на півдні України, але не накопичують сили для великомасштабних наступальних операцій у цьому районі. Волошин заявив, що найбільша активність російських військ на півдні України спостерігається в районі між Великою Новосілкою та Приютним, а також у районі Оріхова та Гуляйполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини