Головна Новини Політика зовнішня політика Шольц назвав Росію неоімперською автократією та закликав до розширення Європейського союзу разом з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц назвав Росію неоімперською автократією та закликав до розширення Європейського союзу разом з Україною

Німецький канцлер виступає за вступ ще мінімум трьох держав до Євросоюзу

29 серпня 2022, 16:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер німецького уряду заявив, що буде підтримувати Україну скільки це буде потрібно, а також виступив за розширення Європейського Союзу. Про це йдеться у німецькому виданні Spigel.

Шольц назвав Росію неоімперською автократією та закликав до розширення Європейського союзу разом з Україною

Шольц назвав Росію неоімперською автократією. Фото з выдкритих джерел

Так під час візиту у Чехію, Олаф Шольц заявив, що було прийнято новий пакет військової техніки для України. Його ціна становить 600 млн євро. Німецький лідер зазначив, що Україні необхідна постійна підтримка у озброєнні у боротьбі проти Російської Федерації.

Також, німецький канцлер анонсував зустріч у Берліні 25 жовтня де обговорять реконструкцію української артилерії та протиповітряної оборони. Саме така підтримка стоїть у пріоритеті німецького уряду.

Саму ж систему проти повітряної оборони Шольц хоче побудувати у співробітництві з іншими європейськими країнами. Також німецький діяч наголосив, що вартує тісніше поглиблювати співпраці в ЄС для вирішення безпекових питань та збиратись 1-2 рази на рік. Окрім питань безпеки на таких конференціях можна буде обговорювати проблеми енергетики та клімату.

У кінці німецький політик сказав, що Європейський Союз прагне до розширення. За поглядами Шольца до ЄС можуть увійти країни Західних Балкан, України, Молдова та в майбутній перспективі Грузія.

В кінці ж він додав:

"Цими днями знову постає питання про те, де буде майбутня лінія розмежування між цією вільною Європою та неоімперською автократією", – сказав Олаф Шольц.

Раніше, портал "Коментарі" писав про позицію Олафа Шольца до початку російського вторгнення, тоді німецький політик заявляв, що Україна не вступить до НАТО до 2050 року. Про це він заявив під час зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

29 серпня 2022, 20:30

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини