Головна Новини Політика зовнішня політика Шлють прокльони Путіну: журналіст показав, як люди під обстрілами, живуть у Щасті (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шлють прокльони Путіну: журналіст показав, як люди під обстрілами, живуть у Щасті (ВІДЕО)

Жителі Щастя постійно ховаються у підвалах

23 лютого 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

В Донецькому регіоні, в містечку Щастя, що попало під обстріл окупаційних військ, його мешканці передають очільнику Росії свої слова проклять. Про це 22 лютого інформує  в Telegram один з військових журналістів Андрій Цаплієнко.

Шлють прокльони Путіну: журналіст показав, як люди під обстрілами, живуть у Щасті (ВІДЕО)

Люди бояться за своє життя (фото з відкритих джерел)

Представник медіа оприлюднив відеоролик з донецького містечка, де російські терористи обстрілюють з артилерійських установок житлові помешкання мешканців.

Городяни через загрозу життю, що несуть обстріли, повинні переховуватись в підвалах. Їх напевно будуть евакуйовувати, якщо становище і далі буде загострюватись.

 Ще один представник ЗМІ Єгор Логінов, що зараз перебуває  в місті Щастя, зафіксував, що тут коїться.

 На відео жінка, яка хоче доставити до власного помешкання хворого чоловіка. Їх обстрілюють артилерійськими залпами, Городянка плаче та емоційно передає свої "щирі" слова проклять  главі РФ, який відправляє сюди свої армійські підрозділи.

 В цьому містечку понад 11 тисяч мешканців ховаються по підвалах. Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денисова надає пропозицію  провести евакуацію мешканців, які опинились на лінії вогню. Саме з тієї причини  городяни  посилають слова прокльонів  на адресу російської влади. 

Стрілянина не вщухає, люди цілодобово перебувають в сховищах. В самому місті немає елементарного для людського існування – питної води, опалення та електричного освітлення.

За інформацією журналіста, палає Луганська ТЕС. Влучило в трансформатор. Влучило в будинок МНС. Мешканці покидають  місто, забираючи родини, в кого є така можливість. Місто зачинили на в'їзд. Військовослужбовці розповіли — крім снарядів прилетіли декілька касет градів.  

В   соціальних мережах  Логінов  розмістив відеоролик, як  бойовики обстрілюють мирне місто з людьми, яким немає куди звідси піти.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Донбасі примусово забирають чоловіків і відвозять на полігони.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Tsaplienko/864
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини