Головна Новини Політика зовнішня політика Сенцов заявив, що Зеленський знаходиться не на своєму місці
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов заявив, що Зеленський знаходиться не на своєму місці

Він назвав причину

12 лютого 2021, 15:00 comments3785
Поділіться публікацією:

Відомий український режисер і колишній політичний в'язень Кремля Олег Сенцов розповів, чому вважає, що Президент України Володимир Зеленський знаходиться не на своєму місці. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Новий час".

Сенцов заявив, що Зеленський знаходиться не на своєму місці

Зеленський та Сенцов. Фото: 24 канал

За словами режисера, він все так же вважає Зеленського хорошою людиною, проте продовжує думати, що чинний глава держави знаходиться не на своєму місці.

Свою думку Сенцов аргументував тим, що за півтора року на посаді президента Зеленський мало чого навчився, не набув правильного бачення процесів і підходу до державних справ.

Він сказав, що президент не став оточувати себе професійними людьми, а також не займався вивченням управління державою. Він заявив, що у Зеленського системні проблеми саме з командою, тому і рішення він приймає в хаотичному порядку.

Режисер зазначив, що справжній лідер повинен вести за собою і ставити порядку денного, коли як Зеленський веде гру наосліп. За словами Сенцова, президент є по-справжньому слугою народу, а не його поводирем.

Також він заявив, що народ України розчаровується в Зеленський з різних причин, однак головною він вважає його нездатність змінити систему, як це було і з його попередником Петром Порошенком.

Олег Сенцов був звільнений з російського полону у вересні 2019 року, після того, як провів понад 5 років в ув'язненні через звинувачення в тероризмі.

Його обміняли разом з іншими українськими політичними в'язнями.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в російському супермаркеті стався потужний вибух.

Читайте також заяву Зеленського про зрив режиму тиші на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Как Кабаченко Ирина

7 березня 2021, 18:45

Я считаю, что Зеленский находится на своем месте, ему нужно отдать должное в стремлении пробить стену коррупции, и как не Вам не знать, что это то такое. Не возможно пробить стену сразу власть имущих. Я надеюсь у него получится.

Микола Васильович.

25 лютого 2021, 22:46

Мабуть сенцова треба повернути туди, звідки його витяг Зеленський!!! І потрібно київську квартиру віддати людям які нуждаються в житлі!!! Скотина неблагодарна цей сенцов!

тоня

12 лютого 2021, 19:20

не сенцову критикувати президента..на своєму місці чи ні президент..дехто з держ.чиновників має стаж більше 20 років...а зиск який? самі як не мільярдери то мільйонери або просто багаті і ніхто з них не подумав про пенсіонерів поважного віку...а уряд зеленського зміг ..професіонали це особи які працюють на результат а не доказують стаж .професіоналізм свій перед укр. суспільство .не давши ніякого результату окрім як для себе особисто...ввічливо кормлили обіцянками з року в рік і так проходили десятки років...

Анатолий

12 лютого 2021, 15:33

Действительно Зеленский не на своем месте!!! Был бы на своем - сидеть Сенцову в России !!!

Бандера

12 лютого 2021, 15:29

Сенцов возомнил о себе, как и Савченко. А он никто и звать его никак. Через пять лет никто его и не вспомнит.

Справедливость

12 лютого 2021, 15:21

а кто-такой Сенцов? До бога не дотягивает


Новини