Головна Новини Політика зовнішня політика Що Зеленському потрібно зробити під час візиту в США — експосол
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Зеленському потрібно зробити під час візиту в США — експосол

Президент повинен пояснити чолі Штатів, навіщо Україні потрібна Америці, вважає Валерій Чалий

14 серпня 2021, 09:01
Поділіться публікацією:

Лічені тижні залишились до візиту Володимира Зеленського у Вашингтон. В останні дні серпня український лідер здійснить заокеанську ділову поїздку, щоб розставити багато крапок на "i" у відносинах України і США. За словами колишнього українського посла в США Валерія Чалого, Зеленському слід чітко розуміти, що повинна принести державі ця зустріч, повідомляє "24 канал".

Що Зеленському потрібно зробити під час візиту в США — експосол

Зеленському варто підготуватися до зустрічі із Байденом. Фото: Getty Images

Найголовнішим у поїздці Зеленського Чалий бачить необхідність пояснити Білому Дому важливість України для Сполучених Штатів. При цьому раніше обговорювані "підвищені тони" навряд чи можуть допомогти в такій комунікації.

Валерій Чалий впевнений, що Володимир Зеленський повинен пояснити, чого за останній час досягла Україна, які ми маємо довгострокові плани на майбутнє та яким чином ми можемо вплинути на розвиток європейського регіону в цілому. Ще екс-посол зазначає, що важливим аспектом зустрічі повинно залишатися планування співпраці з Штатами в цілому і Джозефом Байденом, а також американським Конгресом окремо.

"Джозеф Байден — неймовірно досвідчений політик. Він є глибоким фахівцем у зовнішній політиці і мудрою людиною", — зазначив Валерій Чалий.

Для того, щоб краще зрозуміти, як слід спілкуватися з Байденом, дипломат радить Володимиру Зеленському переговорити з якомога більшою кількістю людей, які є наближеними до американського лідера. Таким чином вдасться зрозуміти, як краще можна побудувати діалог.

Нагадаємо, що Валерій Чалий має досить великий досвід в діловій сфері, він був учасником близько 70 ділових візитів високопоставлених американських і українських чиновників, працюючи в посольстві.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як пройде чотириденний візит Володимира Зеленського в Америку. Більш детально про програму візиту українського лідера в Штати читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому, на думку головного українського дипломата Кулеби, не варто акцентувати увагу на ймовірне приєднання США до активних переговорів з питань Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини