Головна Новини Політика зовнішня політика Що США можуть зробити для деокупації Криму – Кулеба
commentss НОВИНИ Всі новини

Що США можуть зробити для деокупації Криму – Кулеба

Американська влада прихильно ставиться до України

23 лютого 2021, 08:35 comments1898
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що нова адміністрація президента США Джо Байдена може зробити великий внесок для деокупації Криму. Про це політик повідомив в ефірі телеканалу "Прямий".

Що США можуть зробити для деокупації Криму – Кулеба

Політика США щодо України: чи допоможе Байден в деокупації Криму. Фото: ua.news

"Попередня адміністрація зробила дуже важливий крок – це "Кримська декларація" Помпео. Ми запускаємо "Кримську платформу", і реально США можуть зробити багато для деокупації Криму", – підкреслив Кулеба.

За словами Кулеби, раніше під час Мюнхенської конференції з безпеки президент Америки Джозеф Байден заявив, що його країна залишиться прихильником територіальної цілісності України.

Окрім того, Байден підкреслив, що світові лідери також мають підтримати Україну перед загрозами з боку Росії. Він пообіцяв, що зробить усе для протистояння зусиллям Росії із "залякування та погроз" іншим країнам, а також підкреслив поновлення відданості НАТО на противагу критиці Трампа. Він підкреслив, що організація надійно зарекомендувала себе вже протягом 72 років. Джо Байден піддав критиці прагнення Росії розхитати довіру до інших світових урядів.

Також тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін повідомляла якою буде політика нової американської адміністрації, яку очолює президент Джо Байден щодо України. За її словами, президент Джо Байден буде підтримувати Україну і далі разом з Конгресом США. Квін зазначила, що Україна завжди отримувала серйозну двопартійну підтримку з боку американського Конгресу.

Нагадаємо, що нещодавно на американські відомства було здійснено масу кібератак. Влада США приписує спроби злому російським спеціалістам. Помічник глави Вашингтона Джейк Салліван розповів, що чекає російських хакерів та РФ, якщо вони не припинять кіберзлочинність. Про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини