Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі все-таки зважився - взяв квиток до Грузії, пообіцяв грузинам - рішення не змінить
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі все-таки зважився - взяв квиток до Грузії, пообіцяв грузинам - рішення не змінить

Саакашвілі взяв квиток до Грузії, незважаючи на загрозу арешту

28 вересня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі не лякають кримінальні справи, відкриті проти нього в Грузії і він все-таки має намір знову голосно заявити про себе в Грузії, знову активно беручи участь в політичному житті країни. Саакашвілі опублікував знімок електронного квитка, згідно з яким він приземлиться в Грузії в день виборів 2 жовтня. Як інформує видання "Коментарі", про це екс-президент повідомив в Facebook.

Саакашвілі все-таки зважився - взяв квиток до Грузії, пообіцяв грузинам - рішення не змінить

Михайло Саакашвілі Фото з відкритих джерел

Саакашвілі показав два квитки напрямку Київ-Тбілісі на своє ім'я, а також на ім'я його матері Гіулі Аласанія. Саакашвілі повинен залишити столицю України 2 жовтня в 19:20 за київським часом. Також Саакашвілі записав відеозвернення до грузинів на грузинській мові. У цьому зверненні Саакашвілі каже, що він уже твердо має намір повернутися в Грузію і на підтвердження своїх слів він показав квиток на 2 жовтня.

Звертаючись до грузинського народу Саакашвілі зазначив, що він хоче бути разом з виборцями, зі своїми співвітчизниками, щоб допомогти захистити вільний, демократичний вибір, а також разом з грузинським народом взяти участь у порятунку Грузії. При цьому політик підкреслює, що у нього немає якихось особистих цілей по поверненню Грузію, щоб отримати важливу посаду або посаду, але у нього є бажання продовжувати боротьбу за порятунок Грузії, щоб не тільки зберегти країну, але і домогтися її розвитку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Саакашвілі на початку вересня попередив, що 2 жовтня він твердо має намір повернутися в Грузію. Політик не був у Грузії з моменту завершення його другої президентської каденції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини