Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі в Грузії: міністр юстиції розповіла, чим обернеться камбек для політика
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі в Грузії: міністр юстиції розповіла, чим обернеться камбек для політика

Цулукіані переконана, що хвилювань повернення Саакашвілі не викличе: мовляв, чинна політична влада в державі достатньо сильна

9 вересня 2020, 10:39
Поділіться публікацією:

Екс-президент Грузії і глава Виконавчого комітету Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі зібрався включитися в передвиборчі перегони в Грузії та повернутися на батьківщину. Однак в новому інтерв'ю міністр юстиції Теа Цулукіані докладно розповіла про те, що може чекати на Саакашвілі після повернення. Про це повідомляє місцева телекомпанія "Руставі 2".
За словами Цулукіані, на Саакашвілі, який тут вже довгий час перебуває в розшуку, чекає негайне затримання в аеропорту і грузинська в'язниця з гарною кухнею.

Саакашвілі в Грузії: міністр юстиції розповіла, чим обернеться камбек для політика


"Сьогоднішня грузинська в'язниця управляється за найвищими міжнародними стандартами. У нього буде найкраща їжа. У листопаді було заборонено навіть використовувати заморожене м'ясо, ми годуємо свіжим м'ясом і сезонними фруктами та розробили кілька типів меню", — пояснила міністр, підкреслюючи, що в грузинській пенітенціарній системі все засуджені отримують рівні умови, незалежно від того, хто вони.

Цулукіані переконана, що хвилювань повернення екс-президента не викличе: мовляв, чинна політична влада в державі досить сильна.

Нагадаємо, нинішній голова виконавчого комітету реформ України і екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі погодився стати прем'єр-міністром в разі перемоги опозиційної коаліції на парламентських виборах 31 жовтня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини