Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі без попередження силою доправили з лікарні до в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі без попередження силою доправили з лікарні до в'язниці

Адвокат екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі Ніка Гварамія першим заявив про його викрадення

30 грудня 2021, 07:42
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", сьогодні вночі з'явилися тривожні заяви про Михайла Саакашвілі. Спочатку адвокат екс-президента Грузії Ніка Гварамія у себе у Facebook заявив про його викрадення. За його словами, Саакашвілі вивезли невідомі із Горійської лікарні. Трохи згодом нардеп Єлизавета Ясько, яка постійно підтримує зв'язок із Саакашвілі, заявила про те, що грузинського опозиціонера доправили силою до в'язниці.

Саакашвілі без попередження силою доправили з лікарні до в'язниці

Михайло Саакашвілі. Фото: Facebook Саакашвілі

Ніка Гварамія спочатку повідомив, що Саакашвілі просто викрали, бо зовсім невідомо в якому він стані.

Згодом нардеп Ясько прояснила ситуацію, зазначивши, що без попереднього попередження Саакашвілі забрали з медустанови та силою доставили назад до Руставської в'язниці.

За словами Єлизавети Ясько, найбільше лякає, що невідомо, чи Саакашвілі був у свідомості, коли його перевозили, чи застосовували до нього силу. Його просто поставили перед фактом.

Зазначимо, що перед цим з'явилася офіційна позиція Києва. У МЗС України закликали владу Грузії з повагою ставитися до прав третього президента Грузії та не йти на порушення міжнародних норм. Зокрема, Україна попросила владу Грузії дати добро на те, щоб до Саакашвілі не застосовувалася сила і він мав можливість пройти повноцінне лікування та реабілітацію. Офіційний Київ висловив схвильованість у зв'язку із погіршенням стану здоров'я грузинського та українського політика.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — у Михайла Саакашвілі суттєво погіршився стан здоров'я. Провідати ув'язненого прийшов екс-президент Грузії Георгій Маргвелашвілі, який заявив, що Саакашвілі перебуває в ув'язненні, тому що він сьогодні бранець Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини