Головна Новини Політика зовнішня політика Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії - Зеленський

Володимир Зеленський наголосив, що за цей злочин буде точно міжнародний трибуна.

1 березня 2022, 02:55
Поділіться публікацією:

Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії. Це однозначно воєнний злочин. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час відеозвернення та додав, що за цей злочин буде точно міжнародний трибунал.

Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії - Зеленський

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)


"Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії. Це однозначно військовий злочин. Мирне місто. Мирні житлові райони. Жодного військового об'єкта. Десятки записів очевидців доводять, що це – не окремий хибний залп, а свідоме знищення людей. Російські знали, куди стріляють", — сказав президент.


Він також наголосив, що за цей злочин буде точно міжнародний трибунал.


Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували про те, що депутат розповів про тяжку ситуацію під Маріуполем і закликав зупинити кровопролиття. Вадим Новинський, нардеп від Маріуполя, розповів, що в області у селищі Сартана два дні йдуть важкі бої. За попередніми даними, загинули вже шість людей. За його словами, міста Київ, Харків, Херсон, Миколаїв, Чернігів, Маріуполь стали ареною тяжких зіткнень. Також політик закликав президентів України та Російської Федерації розпочати переговори про мир та покласти край війні та смертям українців, греків, татар, євреїв та інших народів у цих боях. Депутат висловив співчуття сім'ям загиблих та додав, що вся необхідна допомога буде надана сім'ям загиблих у Сартані.
Також "Коментарі" інформували про те, що АТБ запроваджує обмеження на продаж соціальних товарів. Відсьогодні компанія "АТБ-Маркет" запровадила у своїх магазинах обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петя

1 березня 2022, 13:15

Вы че там верите во все что пишут ваши сми


Новини