Головна Новини Політика зовнішня політика Російська зброя та газ: як Лукашенко пригрозив Європі та чи реальні ці загрози
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська зброя та газ: як Лукашенко пригрозив Європі та чи реальні ці загрози

Лукашенко заявив, що у нього вже немає іншого виходу

11 листопада 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Республіка Білорусь  жорстко відповість,  якщо країни Євроспільноти   застосують стосовно неї нові санкції  у ситуації, коли Польща  стримує та не пускає на свою територію  чималу кількість мігрантів, які стоять біля білоруських кордонів. Ще він пообіцяв направити туди російські винищувачі. Таку заяву зробив її очільник Олександр Лукашенко. Про це інформує "Белта".

Російська зброя та газ: як Лукашенко пригрозив Європі та чи реальні ці загрози

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)


За словами білоруського президента, він може прийняти рішення і перекрити транспортування голубого палива до Європи напередодні зими, тому що європейські політики разом з поляками та литовцями висловлюють погрози закрити кордон. Вони просто безголові, не думають, що озвучують. Звичайно, якщо закриють, хай роблять. Але наше дипломатичне міністерство  має попередити європейців, якщо вони стануть ініціаторами додаткових, неприйнятих для нас обмежень, ми також дамо достойну відповідь.


Олександр Лукашенко зазначив, що здійснюючи захист своєї незалежності та суверенітету, не можна ні перед чим зупинятись. Також він пообіцяв направити у зону конфлікту російські літаки.


За його переконанням, щоб з їх допомогою контролювати ситуацію на кордоні. Ці винищувачі, здатні переносити ядерну зброю. Проте в ситуації, що склалась, в білорусів не має іншого виходу. Адже вони  повинні бути поінформовані, яка ситуація за кордонами.

Білоруський президент зробив уточнення, що бомбардувальники здійснюватимуть контроль кордонів країни з сусідніми Польщею, Україною та балтійськими країнами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чи захищений від мігрантів українсько-білоруський кордон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Инна

11 листопада 2021, 20:00

Cтарый маразматик. Пригласил в свою страну эмигрантов ,довел их до границы и дал карт бланш на незаконный переход через границу другого государства.И потом гавкает.Оставь этих несчастных людей у себя во дворце.Накорми и обогрей если ты такой добрый.И он еще ядерным оружием пугает. Пыль от ядерного оружия покроет твои легкие сразу! Зачем вы этот сыр бор устроили? Газ он отрежет! Вы знаете Лукошенко что вы и ваш шеф не вечные?


Новини