Головна Новини Політика зовнішня політика Російська агресія: як іноземні парламенти реагують на вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська агресія: як іноземні парламенти реагують на вторгнення в Україну

Сенат Польщі ухвалив проєкт закону, що передбачає звільнення від кримінальної відповідальності польських добровольців, які воюють на боці України.

13 квітня 2022, 23:11
Поділіться публікацією:
24 лютого Росія вторглася на територію України. Російські окупанти вбивають мирне населення, гвалтують жінок та дітей, бомблять житлові будинки. Відтак, світ продовжує реагувати на агресію режиму Кремля. Іноземні парламенти пропонують нові шляхи, аби зупинити Путіна та підтримати Україну. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на інформацію Верховної Ради України у мережі.
Ряд іноземних парламентів продовжують реагувати на агресію росії.
"Члени Комітету з питань розвідки у Сенаті США наполягають, щоб Адміністрація президента США Джо Байдена покращила інформаційний обмін з Україною. Литовський парламент ухвалив резолюцію, яка закликає міжнародну спільноту засудити агресію та воєнні злочини, вчинені росією в Україні, та кваліфікувати їх як геноцид українського народу. Сенат Польщі ухвалив проєкт закону, що передбачає звільнення від кримінальної відповідальності польських добровольців, які захищають свободу та незалежність України. Фракція Європейської народної партії, найбільша в Європейському Парламенті, закликала негайного надати Україні статус кандидата на членство у ЄС",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЄС та США вводять нові санкції: чи достатньо такого кроку – чому РФ все одно продовжує війну. Керівник Фундації "Вища школа професійної політики" Олег Вострих не сумнівається, що запроваджений ЄС та США черговий пакет санкцій проти агресора у довгостроковій перспективі вплине на погіршення економічного стану та платоспроможність РФ. На думку Олега Вострих, найважливіші санкції – ембарго на купівлю енергоносіїв, нафти та газу – поки що так масово і не застосовані.
 

Російська агресія: як іноземні парламенти реагують на вторгнення в Україну

Агресія Росії (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини