Головна Новини Політика зовнішня політика Росія запропонує свої ініціативи після того, як ознайомиться з пропозиціями України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія запропонує свої ініціативи після того, як ознайомиться з пропозиціями України

Російська сторона обіцяє направити власні зустрічні ініціативи

29 березня 2022, 19:22
Поділіться публікацією:

Сьогодні закінчився черговий раунд переговорів між делегаціями України  та Росії. Російська сторона пообіцяла  надати свої зустрічні ініціативи, після того, як буде ознайомлена з пропозиціями України. Про це інформує  російське видання RT.

Росія запропонує свої ініціативи після того, як ознайомиться з пропозиціями України

Помічник президента РФ Мединський (фото з відкритих джерел)

"Ті пропозиції, які направила Україна, ми готові розглянути, дамо наші зустрічні пропозиції безперечно. Тепер ми розуміємо, як треба рухатися до компромісу", —  резюмував Мединський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про підсумки переговорів України та Росії. Голова Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков заявив, що переговори, що відбулися у Стамбулі, можуть стати переломним моментом, який кардинальним чином змінить хід і війни та переговорів про мир. За його словами, дуже важливе завдання в українських переговорників: Олексія Резнікова, Давида Арахамія, Кирила Тимошенко, Михайла Подоляка та загалом у всієї команди України. Потрібно знайти варіант перемир'я, змусити Росію припинити знущатися з українських солдатів, які потрапили в полон, і зробити все, щоб росіяни забрали трупи російських солдатів з українських вулиць. Директор Центру міжнародних досліджень, доцент кафедри міжнародних відносин Одеського національного університету імені Мечникова Володимир Дубовик зазначає, що ці попередні домовленості – туманними. Абсолютно незрозуміло, чи є порозуміння щодо черговості дій. Механізм можливих гарантій безпеки від багатьох країн зовсім відсутній. Незрозуміло навіть – чи дали вони свою згоду на участь у цьому форматі врегулювання та гарантії безпеки.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини