Головна Новини Політика зовнішня політика "Росія взагалі нікому нічого не винна": у РФ прокоментували здачу вірмен
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія взагалі нікому нічого не винна": у РФ прокоментували здачу вірмен

Російська пропагандистка вірменського походження Маргарита Симоньян спробувала виправдати позицію Росії у Нагірно-Карабахському конфлікті

20 вересня 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка вірменського походження Маргарита Сімоньян, яка очолює кремлівське ЗМІ Russia Today, спробувала знайти виправдання позиції Росії, яка не надала допомоги самопроголошеній вірменській республіці Арцах у Нагірному Карабаху. Вона написала пост у Телеграмі, в якому основну провину за капітуляцію Арцаха поклала на прозахідного президента Вірменії Ніколу Пашиняна, назвавши його "лисим іудушкою". Про це повідомляють "Коментарі".

"Росія взагалі нікому нічого не винна": у РФ прокоментували здачу вірмен

Маргарита Симоньян

"А чого ми виправдовуємося, я не розумію? І перед ким? Перед лисим іудушкою без серця, без честі, без коріння, що зрадив власні святині, продав власний народ за обіцяну йому, іудушці, худорляву пенсію десь у Лесику з барбекюшницею біля басейну? Перед його безталанними виборцями?", — записала Симоньян.

— Значить так. Росія взагалі нікому нічого не винна, — заявила пропагандистка. — Тим більше — виправдовуватися. Тим більше — виправдовуватись перед манкуртами. Питання закрите, я вважаю.

Через деякий час, вірменка Сімоньян додала в наступному пості ремарку про те, що їй все ж таки "народ шкода". Очевидно, говорячи про вірменське населення Нагірного Карабаху, яке, ймовірно, буде змушене залишити територію самопроголошеної республіки.

Нагадаємо, що після доби опору діям армії Азербайджану збройні формування самопроголошеної республіки Арцах та його керівництво заявили про припинення опору та початок переговорів із Баку. Вірменія заявила, що не братиме участі у бойових діях проти Азербайджану, а Росія, яка вважалася союзником Вірменії з ОДКБ, заявила, що Нагірний Карабах є частиною Азербайджану. За словами представників РФ, російські миротворці не чинитимуть опору армії Азербайджану, якщо особисто їм не загрожуватиме небезпека.

Тим часом, Азербайджан припинив "антитерористичні заходи" в Карабаху: деталі.

У Кремлі розкритикували Байдена через його слова про Путіна.

А російська спортсменка мріє про українське громадянство: "Чекаю на день, коли викину російський паспорт".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини