Головна Новини Політика зовнішня політика Росія використовує поняття "Донбас", як ідеологічну зброю, - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія використовує поняття "Донбас", як ідеологічну зброю, - Арестович

Немає ніякого «Донбасу». Є Луганська і Донецька області України

29 січня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Радник української делегації в мінській ТКГ і глави Офісу Президента Андрія Єрмака Олексій Арестович заявив, що Росія використовує поняття "Донбас" в якості ідеологічної зброї проти України. Про це він написав на своєму каналі в Telegram.

Росія використовує поняття "Донбас", як ідеологічну зброю, - Арестович

Олексій Арестович. Фото: ZN

За словами Арестович, поняття "Донбас", а також "Східна і Західна Україна" є психолінгвістичного контрактами Кремля, які Росія використовує, як ідеологічну зброю.

Він закликав українців уникати цих виразів.

Арестович заявив, що немає ніякого "Донбасу", а є Луганська і Донецька області України.

Також він підкреслив, що не можна застосовувати поняття "Східна і Західна Україна", так як їх застосовують щодо окремими держав, таких як Захід і Східна Німеччина, Північна і Південна Корея.

Радник глави ОП сказав, що якщо застосовувати подібні поняття географічно, то можна говорити про сході і заході України.

Також в своєму пості Арестович сказав, що Україна є історичною правонаступницею Київської Русі, а Росія є спадкоємицею Золотої Орди.

За його словами, Київ, як центр Русі і її істинний наступник як і раніше чекає окуповані Ордою території назад додому, в Русь.

Олексій Арестович був призначений радником глави української делегації в мінській ТКГ Леоніда Кравчука в жовтні 2020 року.

Також в грудні 2020 роки він став позаштатним радником із стратегічних комунікацій глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

До цього Арестович був відомий, як блогер, військовий оглядач і лектор.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія збирається захопити нові території України.

Також читайте умову походу Зеленського на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дан

29 січня 2021, 11:44

Наш арыстович продолжает радовать эпохальными открытиями - в Украине нет Донбасса, а также запада и востока. Юга и севера, похоже, также не существует. Большая часть территории сегодняшней Украины входила в состав Золотой Орды, но она почему-то является наследницей Киевской Руси. При этом, он почему-то не говорит, что государственность Киевской Руси была заложена выходцами с Севера русских земель, а именно норманнскими завоевателями, осевшими в Новгородской земле. До этого славяне жившие на территории сегодняшней Украины платили дань хазарам и поэтому, совершенно логично можно сделать вывод, что Киевская Русь является наследницей Хазарского каганата. Наш арыстович в очередной раз показал себя как демагог и манипулятор.


Новини