Головна Новини Політика зовнішня політика Росія відмовилася від переговорів з Японією: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відмовилася від переговорів з Японією: подробиці

Москва припиняє безвізові поїздки японських громадян на Курили

21 березня 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

Представники російського Міністерства закордонних справ  повідомили, що відмовляються від проведення переговорів з делегацією Японії  щодо мирного договору, який  мав би розв'язувати питання щодо  приналежності  Курильських островів.

Росія відмовилася від переговорів з Японією: подробиці

Кремль припиняє безвізові поїздки японських громадян на Курили (фото з відкритих джерел)

Також російська влада  оголосила про припинення безвізових поїздок  жителів Японії на територію Курильських островів. Це рішення  в Кремлі прийняли  з причин санкцій Японії  проти РФ через агресію в Україні. 

При цьому Росія  припиняє діалог  з Японією  щодо продовження спільної господарської діяльності на території  Південних Курил.  Ще російська влада  заблоковує  продовження статусу Токіо, як  партнера Організації Чорноморського Економічного Співробітництва.

В Україні вже відреагували на це повідомлення. Олексій Гончаренко заявив, що Росія, коли випаде шанс, сама порушить договір.

"Росія виходить із переговорів щодо мирної угоди з Японією. Це через санкції агресор брикається. Нічого не втратила Японія. Мирний договір із Росією? Це папірець, який сама Росія і порушить, щойно випаде шанс. Ще японцям закрили безвізовий в'їзд на Курильські острови. Нічого, скоро їм для візиту на свою землю і візи не знадобляться.Увага, важливе питання. Кого ще не дістала Росії, крім Сирії та дружнього Лукашенколенду? ЦАР, КНДР, Еритрея, а чи є хоч хтось адекватний",- написав Гончаренко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Японія оголосила про введення санкцій проти агресора та Білорусі. Уряд Японії ухвалив рішення та заморозив активи ще 32 російських і білоруських чиновників і олігархів після вторгнення армії агресора в Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини